![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W twoim przypadku to nic tylko trenować, a że to twój drugi dom, ocena będzie - 0/10 Dlatego że: - budynek jest za pusty - bryła jest okropna, prosta, maksisowa, bez pomysłu - nie ma ogrodu (bo tego czegoś nie da się nazwać ogrodem) - zdjęcia są z trybu kupowania - za mało akcesoriów A tak szczerze - NIE CHCE MI SIĘ PISAĆ, popatrz na krytyki innych domów a zobaczysz czego brakuje u ciebie, bo moim zdaniem wszystkiego Ostatnio edytowane przez Souris : 29.11.2008 - 18:10 |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Najpierw sie zastanów prawie kazdy dom tu ma dodatki z netu a ja mam takie domy tyko z przyczyny domu bez dodatku ja nie moge pobierac dodatków
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Popatrz chociażby na domy Bjork, czy nie są robione z samego maksisa? Wiesz co ci powiem? Jej domy to przykład, że można robić naprawdę dobre projekty bez dodatków z internetu. |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bosch, ludzie spokojnie! Rozumiem zdenerwowanie:
Olu1945 - wstawiłaś koszmarny dom na forum - nie da się ukryć, zgadzam się z Souris, że Bjork jest przykładem świetnych domów Maxisa, ale nie tylko ona. Nawet Legolas robi lepsze maxisowe domki od Ciebie, a moje bryły są mniej nudne ![]() Przykro mi, ale mimo prawie niezauważalnych dodatków z innych części gry, ja tu widzę prawie same TS2 (główną wesję), a nawet jeśli widzę rzeczy z innych części, są strasznie niedobrze połączone. Salon to tylko meble ma ze stylu tiki, a tapeta i podłoga to z innej bajki w ogóle. ![]() Pzdr, ale jednak w przeciwności do innych mówię: Nie pracuj dalej, bo mam wrażenie że jak znowu coś ci nie pójdzie, a ktoś to zauważy to będzie taka kłótnia jak tu. 3maj się Olu! |
![]() |
#15 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
BRYŁA
Tak właściwie to widać ją tylko na dwóch zdjęciach i tylko od frontu ale po tym mogę stwierdzić że nie należy do udanych i tak właściwie każdy element bryły należy chyba do innej epoki np. futurystyczne schody zaraz obok metalowe ogrodzenie niczym z starego dworku . Ogólnie bryła jest prosta w swej budowie i niczym nie przyciąga wzroku. OGRÓD Kilka chaotycznie ustawionych krzaczków , palm i kaktusów co prawda masz alibi z tego powodu że dom znajduje się na pustyni i trudno tu o bujny ogród ale mogłaś/eś bardziej się postarać. WNĘTRZE Ogólnie można przyjąć że prawie żadne meble do siebie nie pasują , pomieszane style , co szczególnie widać w salonie . Nie wiem co tam robią te meble niczym z chatki z tropików . Ogólnie wstawiałeś/aś pierwsze lepsze meble byle było bez żadnego pomysłu i stylu architektonicznego . OCENA BRYŁA 3\10 OGRÓD 3\10 WNĘTRZE3\10 OGÓŁ 3\10 Co prawda + za to że dom jest clean ale i bez tego można zbudować coś ładnego polecam prace Bjork i Irbis . Pozdrawiam
#16 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Dajcie spokój z tą kłótnią... Po części racje ma Olka, ale Souris też ma trochę racji... Też kiedyś kłóciłem się z Souris, ale teraz wiem, że nie miałem racji bo moje pierwsze domy były niezbyt dobre. Nie wiem po czyjej stanąć stronie dlatego postaram się zignorować tą sprawę i ocenię dom.
Dom jest za duży i bardzo źle zagospodarowany. Niektóre okna są białe a niektóre czarne. Kuchnia jest ciemna i nie ma do niej dzwi. Nie będę wypisywał dalej bo to nie ma sensu. W skrucie: źle dobierasz meble, okropnie łączysz podłogi i pokrycia ścian, budujesz za duże bryły i później masz problem z zagospodarowaniem ich... |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Tym razem wzorem Kowalina wypiszę co konkretnie mi się nie podoba, żebyś przy następnych domkach miała punk zaczepienia:
BRYŁA: Za duża, zbyt ciemny kolor, dach mógłby być bardziej płaski i w ogóle jakiś inny, raz okna są białe, a raz czarne, brak ścieżki prowadzącej do wejścia OGRÓD: Widzę, że zastosowałaś się do mojej rady i postawiłaś drzewka pustynne ![]() Pomieszczenia są ŹLE widoczne. Naucz się robić zdjęcia. POKÓJ MATKI: Meble nie pasują do siebie, chciałabyś mieszkać w takim oczoje**** czerwonym pokoju? (nie mówię już o tym, że pokój jest za duży) POKÓJ DZIECKA: również za duży, a przez to pusty. Gdzie się podziały dekoracje? KUCHNIA: Staraj się dobierać meble tak, by ładnie współgrały z kolorami ścian i podłóg. Jest za dużo niebieskiego i za ciemno. Jak zwykle brak dekoracji. ŁAZIENKA: Za duża. Źle zagospodarowana, meble nie pasują. SALON: Za duży, brzydka tapeta, złe rozmieszczenie mebli... I OGÓLNIE: Dom bez smaku i pomysłu. Nie przyłożyłaś się zbytnio. Tyle. Mam nadzieję, że uwagi moje oraz innych oceniających PORZĄDNIE weźmiesz sobie do serca i 100 razy się zastanowisz zanim wstawisz kolejny domek. 4/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Taraz was wszystki przepraszam a szczegulnie Souris . taeraz chyba wziełam sie do pracy bo jak pokazałam ten mój nowy dom to ... Teraz postanowiłam ,że moze pobiore jakis dodatek z netu
|
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się, pusto ciemno, ogólnie brzydko. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |