|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
rzadko używam tego kodu, więc w sumie to nie wiedziałam..ale dzięki za info
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja zawsze podczas wesela mam niski wskaźnik ale na samym końcu dopiero biore ślub, wtedy wszystkim się podoba i wskaźnik gwałtownie wzrasta. chwile potem mija czas i wszystko jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A u mnie impreza rozkreca się bez mojej pomocy. Wystarczy kupić jacuzzi i po kłopocie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
działa na wszystkich . ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ritty nie każdego stać na jaccuzi a po za tym odnoszę się jeszcze do toalet goście mają całą chatę wolną nie zamkniętą na klucz i przecież przed zawarciem związku małżeńskiego chodzili imprezowicze za potrzebą wiecie gdzie także nie rozumiem sensu stawiania toalet na zewnątrz jeśli korzystają z toalet wewnątrz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze robię tak: zapraszam więcej niż sześciu gości, resztę: telefon-zaproś i zapraszam jeszcze kilku simów.
Po jakimś czasie niektórzy pójdą, lecz parę simów zostanie. No i zawsze mam dobra zabawa ![]() Co do tych toalet: Gdy zaczyna się przyjęcie usuwam drzwi wejściwe i stawiam kilka toalet na zewnątrz ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
U mnie czasem też jest katastrofa:
- bo goście sobie idą do siebie gdy np mają pełen pęcherz, a nie mogą skorzystać z toalety; oraz gdy jest już późna godzina - bo za późno klikam na łuk, np gdy została już niecała godzina - bo za mało zajmuje się gościami Dlatego żeby była balanga (lub to co jest przed tym), zapraszam max 2 simów ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Koziorożec29, wskaźnik może też urosnąć za sam ślub. A co do jacuzzi - można kupić ten za aspirację, albo trochę dorobić. U mnie w zaskakującym tempie rośnie budżet bez kodów, więc u mnie zazwyczaj jest jacuzzi
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|