![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak dla mnie domek jest naprawdę dobry
![]() ![]() Ogólnie- może być ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, zwłaszcza jej kolor. Ta drabinka z ręcznikiem (?) dziwnie wygląda. Ogród - niby coś w nim tam jest, ale nie jest zbyt ciekawy. Chociaż jakaś roślinka w oczku by się przydała
![]() Przedpokój - jest fajny, tylko te ściany nie bardzo pasują do tak jasnej podołogi. Łazienka - fajna, przyjemna dla oka, jedynie roślinka mi się nie podoba. Toaleta - przydałaby się rolka papieru toaletowego ![]() Kuchnia - bardzo fajna. Sypialnia - niebieska pościel i obrazy mi się nie podobają. Salon - ładnie urządzony, jedyne co mi się nie podoba, to ten przezroczysty, prawie nie widoczny stolik, czy co to tam jest. Ogólnie: dom jest fajny, przytulny. Podoba mi sie. |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryłą mi się wcale nie podoba. Ale wnętrza bardzo ładne. Bardzo spodobał mi się pomysł z wielkim lustrem nad wanną
![]() kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za oceny. Może jeszcze ktoś się skusi?
![]() Dodam jeszcze, że cały dom był robiony 'na podstawie' zwykłego mieszkania w bloku (stąd też to lustro w łazience) ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Normalnie przez ciebie dostałem szoku! Patrze pierwsze zdjęcie trochę drzwi nie pasują no i tak se myślę że bryła ogółem fajna ale jak tak wygląda na zewnątrz to pewnie w środku też domek nie jest za ładny , a tu drugie zdjęci wyrąbany w kosmos przed pokój i reszta pokoi troszkę tylko ogródek ale tak to jest fajnie pozdro
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dobra robota 10/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
W środku bardzo fajnie, ale z wejściowymi drzwiami przesadziłaś. Nie pasują one. Mogłaś dać coś lepszego. Ocenka 8/10.
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dom ładny bryła też ale nie podoba mi sie te okno w przodu
![]() A w środku ładnie przytulnie i ładnie dobrane kolory.;D 9 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |