![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Daj do ściągnięcia, błagam.
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
no poprostu mnie zamurowało 10/10
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła, jedynie pokrycie ścian, to drewno (?) mi się nie podoba, nie pasuje.
Ogród skromny ale nawet łądny, jedyne co bardzo mi się nie podoba, to basen, a raczej to co w nim jest, gdyby to nie były simsy to nie wyobrażam sobie tego że musze wskakiwać do basenu aby kwiatki podlać ![]() Nie podoba mi się łazienka - okna i kwiat. Przy schodach przydała by sie jakaś barierka. W garderobie jest brzydkie pokrycie ścian. W drugiej łazience bardzo nie podobają mi się te świeczki przy zasłonie, a jak się zapali? ![]() Podoba mi się ![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
No więc tak:
Bryła jest po prostu cudowna... Uwielbiam takie domy. Wnętrza natomiast są utrzymane w kolorystyce, której nie znoszę ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła - 10/10 co by tu mówić po prostu super
![]() Hall - 9/10 ładna szafa Salon - 8/10 Łazienka na parterze - 8/10 Jadalnia i kuchnia - 9/10 bardzo ciepły klimat Gabinet - 7/10 Pokój Ericka - 10/10 dobrze wyszedł baśniowy klimat Piętro - 9/10 Główna sypialnia i garderoba - 9/10 Druga łazienka - 8/10 Pokój Collien - Musi być utalentowana dziewczyna chyba ![]() Łazienka Collien - 10/10 bardzo ładna Część ogrodowa - Beatiful 10/10 ![]() Garaż i siłownia - Bardzo pomysłowe 9/10 Ogólny wynik - 8.92 jeden z najlepszych domów jakie widziałem w historii ;D |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
no no no supcio max to jest najpiękniejszy dom jaki widziałam postarałaś sie co prawda mam jedną zaczepkę z wielkim minusem ogród piękny ale czy to już koniec ogrodu bo z tego co widzę t masz jeszcze kawał diałki zagospodaruj to jakoś niewiem no coś wymyśl i pokaż to ale ogółem to:
9,95/10 p.s. to za ten brak zagospodarowania reszty działki |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Piękna rezydencja gratulacje. Masz talent xd
![]() ![]() 100/10 XD |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Zamurowało mnie. Najładniejszy dom jaki widziałem. Brak mi słów.
10/10 |
![]() |
#20 |
Reputacja: 11
|
![]()
Cudo. Poprostu dom idealny. Nie mam więcej słów.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|