![]() |
#11 |
Sk±d: Hel
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
POMOCY !!! To godz 01:21 i w³a¶nie gra³am od 16:55 w simsy no i nadal nie moge oduczyæ Brutusa gryzienia mebli ostatnio nie dostaje jedzenia . dzisiaj o 18:00 lata³ ko³o furtki i szczeka³ czemu ? Nie wyszed³ na droge bo furtka zamkniêta na klucz czy chcia³ uciec ? i prosze o pomoc dzi¶ pi±tek 20.11.2009 czy nikogo nie by³o na forum czy co ? Mam nadzieje ¿e jutro lub w niedziele kto¶ z was bêdzie na forum i mi pomorze . I mam jeszcze jedno pytanie ale na inny temat na temat o szczeniakach i kociakach czy mo¿na je nazwaæ ? Czy jak z imionami ? I z k±d wiadomo ile mo¿e byæ szczeni±t lub koci±t ? JE¦LI JUTRO 21.11.2009 KTO¦ BÊDZIE NA FORUM PROSZÊ O POMOC !!!!!!
Plis pomocy jak oddaæ psa Ostatnio edytowane przez lithium : 31.07.2011 - 08:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
|
![]()
Psina, nie czyta³a¶ tego, co Ci napisa³am na profilu?
Napiszê to jeszcze raz: Zadzwoñ -> Us³ugi -> O¶rodek "Przygarnij mnie" - Oddaj zwierzaka. Tak jest w The Sims 2 Zwierzaki. Nie jestem pewna czy w historiach ta opcja jest dostêpna, poniewa¿ nie mam Historii ze ¶wiata zwierz±t. Sprawd¼ i napisz tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
jasne ¿e jest . Psa mo¿na bardzo ³atwo poskromiæ przy pomocy zagrody . zbuduj zagrodê z ogrodzenia z furtk± , wstaw tam miskê nie zamykaj±c furtki , nape³nij j± i nie dawaj psu dostêpu do innych misek ( np. zamknij dom na klucz ) . czekaj , czekaj ... jak wejdzie do zagrody , to zatrzymaj czas i zamknij furtkê . wstaw parê gryzaków i budê .w koñcu siê przyzwyczai , bo nie bêdzie mieæ niczego innego do gryzienia . nape³niaj miskê regularnie ( albo kup tak± automatyczn± , jak wyje¿d¿asz na d³u¿ej ) chwal go gdy gryzie gryzaki , je z miski , ¶pi w budzie i za³atwia siê w obrêbie zagrody . po jakim¶ czasie bêdzie na tyle oswojony , by go wypu¶ciæ .
Powodzenia |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Niestety nie moge kupiæ miski nie mam kasy ale uda³o mi siê go oddaæ dziêki ale mam jeszcze jeden problem bo pojawi³ mi siê ró¿owy królik pojawi³ siê w nocy i chodzi za simsami poco mi on i jak go odes³aæ tam z k±d przyszed³ ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Weso³y króliczek pojawia siê wtedy, gdy Twoje simy maj± za niski (czerwony) poziom towarzystwa. Pogadaj simami z innymi, by ten poziom siê podwy¿szy³, a królik sam zniknie. Dodam, ¿e z królikiem mo¿na rozmawiaæ, bawiæ siê, a nawet biæ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
O TO SIÊ Z NIM POBIJE I ON ZWIEJE !!!!!!!!!!!!!
Fajnie by by³o da rade ? Moje simy ca³y czas ze sob± gadaj± a ten sim za którym ³azi królik bawi siê z Lulkiem jak bêdze tak nadal to królik zniknie ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Królik zniknie, jak bêdziesz mia³a zielony poziom towarzystwa.
A Lulek ma czerwony poziom towarzystwa? Je¶li tak, to pobaw siê z tym psem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Tak Lulek mia³ czerwony pozom towarzystwa ale królik znik³ jest ju¿ OK .
Chocia¿ nie zupe³nie ok bo zaprosi³am do siebie sima chce by sobie poszed³ i go wypêdzam a on nic prubowa³am go wypêdziæ karzdym moim simem nie da rady co robiæ ? spodoba³o mu siê u mnie czy co ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Sk±d: tam, gdzie serca s± z lodu
|
![]()
Psino, nie ma co siê tak denerwowaæ, bo to tylko gra. Co do pytania piszesz, ¿e go¶cia wypêdzasz, to mo¿e spróbujesz siê z nim po¿egnaæ. A co do b³êdów ortograficznych, to w czasie pisania niew³a¶ciwie zapisane s³owa bêd± ci siê na czerwono podkre¶la³y.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Dziêki poszed³ sobie ale co mam zrobiæ bo robale opêta³y mi ca³y dom ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|