![]() |
#1 |
Sk±d: Hel
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
chej wam w³a¶nie dosta³am th historie ze ¶wiata zwierz±t i wzie³am owczarka agresywnego oraz przyjacielskiego Brutusa i bigla Lulka tchurzliwego oraz przyjacielskiego no i owczarek nikogo nie lubi ma chyba sto gryzaków niekture s± Lulka no ale Brutu zjad³ mi ³urzko nakrzycza³am na niego on zacz± warczeæ i agresywnie szczekaæ no i pobieg³ kupi³am ³u¿ko nowe a on przez to ¿e nakrzycza³am naniego zjad³ nowe ³urzko , ³u¿ka dwuch innych simów , dwie kanapy i fotel wszystko to znów kupi³am i postawi³am nowe ju¿ karzdy sim krzycza³ na niego a on siê nie s³ucha mi siê skoñczy³y pieni±dze Brutus wszystko zerzar³ simy nie maj± gdzie spaæ tylko Lulek mia³ pos³anko które zaj± Brutus gdy Brutus wychodzi na dwur ja daje Lulkowi jedzenie a ten biegnie i na biednego Lulka z zêbami Lulek lubi swoje gryzaki i jest grzeczny lecz ostatnio Brutus warczy na Lulka gdy on podchodzi do gryzaków chcia³am znale¶æ prace dla jednego sima w gazecie ale gdy sim przyszed³ z gazet± Brutus j± wyrwa³ jemu z r±k i poszarpa³ na kawa³ki on torturuje moje simy i Lulka Brutus jest panem domu. Czy komu¶ siê co¶ takiego ju¿ przytrafi³o ? Co mam zrobiæ ? Czy morzna oddawaæ psy takie jak Brutus ? POMOCY PLIS POMU¯CIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.07.2023 - 12:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: mogê wiedzieæ?
|
![]()
Najpierw to spojrzyj do s³ownika
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wiem ¿e troche ¼le pisze bo chodze do 3 klasy a nie dawno dosta³am tê gre sims i niewiem czy mo¿na oddaæ psa a tym bardziej takiego agresywnego jak mój Brutus ja ju¿ go nie chce ja chce tlko Lulka . jak sie da to wezme jeszcze jednego psa by Lulek nie czu³ siê samotny bardzo Lubie Brutusa lecz jak siê go pozbêde to bêdzie dla mnie wielka ulga nie bêdê za nim tenskniæ ani p³akaæ . Moim zdaniem jak siê da to Brutus musi odej¶æ da siê oddaæ psa do schroniska lub gdzie inndziej prosze pomu¿cie on mia³ byæ psem obronnym a nie zjadaczem mebli dosta³am te gre prawie miesi±c temu ale chyba po 2 tygodniach zainstalowa³a mi j± mama no i od tamtego dnia mam problemy z Brutusem ciocia jak przyjerzdza zawsze przyjerzdza przywozi prezenty a teraz ta gra super prezet lecz mam problem z Brutusem no to co pomo¿e mi kto ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sk±d: mogê wiedzieæ?
|
![]()
Nie histeryzuj. To po pierwsze. Nie denerwuj siê tak ...
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
|
![]()
Nie mam TS Historie ze ¶wiata zwierz±t, ale mam Zwierzaki i tam mo¿na zadzwoniæ do schroniska i oddaæ zwierzaka.
A ganisz tego psa, jak gryzie Ci meble i chwalisz, jak bawi siê gryzakiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zawsze go gonie gdy gryzie meble ale on warczy i idzie gry¶æ inne meble ma ful gryzków ale go chwaliæ nie moge bo on z nich nie ko¿ysta tylko gdy Lulek do nich podchodzi to on na niego warczy Lulek ucieka a Brutus idzie gry¶æ dalej meble napocz±tku Lulek mia³ pos³anko i miske a on swoj± bude i miske w domu Lulek mug³ gry¶æ gryzaki lecz teraz to siê na nie nie morze nawet patrzeæ !!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
|
![]()
W takim razie gañ go za to, ¿e gryzie meble.
Nauczy siê z czasem, ¿e tak nie mo¿na i zacznie korzystaæ z gryzka. Ucz go te¿ komend, a stanie siê bardziej posuszny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No tak ale ja gram w te gre nawet 5 godzin dziennie gonie go za karzdym razem a on nadal gryzie meble mi by by³o najlepiej go oddaæ ale jak to zrobiæ ? Kody u mnie nie chc± dzia³aæ wiêc z kodami nie moge go kasowaæ co mam robiæ ? Ten pies nigdy ich gry¶æ nie przestanie ??????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sk±d: Gdañsk
|
![]()
no, wiesz... amite ma racjê, gdyz za bardzo histeryzujesz - to tylko gra, nie trzeba siê tym tak przejmowaæ... ale skoro pytasz, to nie ma za wiele sposobów... ju¿ tu kto¶ mówi³, ¿e mo¿esz usun±æ kodami, albo oddaæ przez telefon, to po niego przyjad±, chocia¿ nie wiem czy w Historiach mo¿na, ale napewno w TS Zwierzaki mo¿na... Gdziesz te¿ s³ysza³am, ¿e pies mo¿e uciec z domu jak bedziesz dla niego z³a i wogule...
A co do tego ganienia, to za ka¿dym razem, kiedy go za co¶ pochwalisz lub zganisz, on wyucza sobie ró¿ne cechy, wiêc muszisz troszkê poczekaæ, jak to nie podzia³a to ju¿ nie wiem... Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 19.11.2009 - 13:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A mo¿e mu pozwole uciec ? tylko ¿e mam zamkniêt± brame na klucz wstê tylko dl mnie Brutus wyszed³ dokañczaæ zjadanie kanapy a ja zamkne³am Lulka w pokoju w którym stoi pos³anko i miska oraz dwa gryzaki Lulek teraz mo¿e spaæ i je¶æ wiêc Brutus ostatnio nie dostawa³ jedzenia a jak go niebêde karmiæ to ucieknie i otworze bramke to ucieknie ?? Aczy po kilku dniach wruci ?? I jak morzna oddaæ psa to jak to zrobiæ klikam natelefon a tam du¿o tych adresów np : taksi ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|