Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 05.09.2010, 13:40   #1
pensivelane

Reputacja: 10
Domyślnie Renowacja - Droga Donikąd 91 by pensivelane [BRAK ZDJĘĆ]

Cześć i czołem
Chciałabym wamzaprezentować moją pierwszą renowację Maxisowego domu, oczywiście taką niepublikowaną Zdjęcia nie są jakimś szałem - po prostu wycięłam je żywcem ze Storytelling. Nie wyostrzałam ich ani nic, bo prawdę mówiąc po nieudanym kontrastowaniu odpuściłam sobie. Zdjęć jest dużo, tak mi się przynajmniej wydaje, ale mam nadzieję, że dacie radę. A jak nie, to nie Druga sprawa: Mało dodatków. Ostatnio nie mam czasu żeby poważnie zająć się downloadsem, dlatego też zostałam zmuszona do wstawienia kanapy, której za bardzo nie lubię, do salonu. Ehh, da się przeżyć, tak myślę Trzecia sprawa: Kody. Nie bawiłam się nimi zbytnio, a oczym świadczą przedmioty w kuchni. Cudowałąm wyłącznie moveobjects i boolprop snapobjectstogrid. Jest jak jest, mogło być gorzej.

Krótko o chałupie:
Nie znam wymiarów parceli Wiem jednak, iż więcej jak 2 simy to tam się nie zmieszczą, chyba, że komuś się marzy spanie na kanapie. Przewidziany był zapewne dla samotnego/ej sima/ki lub starych dziadków. W każdym razie bez dzieci, bo nie ma warunków. Tak więc renowacji podjęła się moja prehistoryczna simka - Amanda, stworzona ok. 1 rok temu. Została odnowiona fryzurą, dobrze, że nie widzieliście starej Jest młoda, wiadomo, limity budżetowe, dlatego nie stać jej było na nic większego. Mieszka ze swoim chłopakiem - Alexem, kto wie, może wkrótce narzeczonym! W domu jest straaaasznie ciasno. Amanda nie zmieniała pozycji ścian, tak więc łazienka nadal przyprawia o klaustrofobię. Kiedy robiłam jej zdjęcia, to myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok -.-". Jest do tego stopnia ciasna i mała, że nie starczyło miejsca na umywalkę. Dlatego też żeby umyć ręce trzeba biegać pod prysznic, albo do stawu za domem. Jest jeszcze wersja Hardcore: woda w kiblu xd. Przyjęci zostaniecie w małym bałaganie, ale nasza para nie zaopatrzyła się jeszcze w szafki z IKEI, któe ukryją wszystko, lub chociażby schowek pod podłogą. Kącik z komputerem też musiał się przeprowadzić w kąt salonu. Za te wspaniałe Spratańskie luksusy trzeba zapłacić 67 883 simoleony, ale jak to mówią:
CIASNE, ALE WŁASNE

THANKS FOR WATCHING!

I can feel your heartbeat under your black, black leather
In your gateway call, boy take me away forever

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:55
pensivelane jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania