![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hello, everybody.
![]() Wiem, że ten dział nie jest ruchliwy, ale chciałabym podzielić się z wami moimi screenami z gry. Nie będą to jakieś wymyślne historie, będę pisać po prostu o życiu moich Simów - tak, jak wskazuje nazwa działu. ![]() ![]() Zdjęcia przerabiam sama (chwilowo w Photoscape, nie wiem, kiedy będę miała znowu Photoshop'a :/), ale nie jakoś mocno - zmieniam wielkość fotek (500x385), czasami tyko rozjaśniam lub pogłębiam kolory... To by było tyle, jeśli chodzi o wstęp. ![]() ![]() Uprzedzam, że oni nie są skończonymi pięknościami (jak napisałam poniżej, ona jest jedną z pierwszych Simek, jakie stworzyłam). *W chwili obecnej nie mam tylu dodatków z internetu (parę dni temu robiłam reinstalację i na nowo wszystko wrzucam do gry, cóż za żmudna robota... ![]() ![]() ![]() Bianca i Finn Ostatnio wygrzebałam jedną z moich pierwszych stworzonych Simek i poznałam ją z miastowym z Sunset Valley (oczywiście odwiedził miejscowego chirurga ![]() ![]() "Focia z rąsi". ![]() Chwilę po przyjeździe na pierwszy semestr. ![]() ![]() Bianca jest Buntowniczką. ![]() ![]() Finn jest uzależniony od napojów gazowanych. ![]() Sam je sobie kupuje, kiedy jest w Klubie Studenckim. ![]() ![]() Jestem zła, bo nie robiłam im za wielu fotek w tym czasie - a jak już, to niektóre nie nadawały się do pokazania... :/ Pod koniec tygodnia Bianca odebrała zestawienie ocen. ![]() ![]() Tutaj już wyjeżdżają. Oczywiście to facet musi nieść bagaże, B. nie chce sobie połamać paznokci... ![]() ![]() Po powrocie Finn postanowił, że nie ma na co czekać. Zaraz po przyjeździe (tuż przed domem - so romantic ![]() ![]() ![]() "Tak!" ![]() ![]() ![]() Kocham jej minki... ![]() Tu się akurat czegoś wystraszyła, jedna z jej cech to tchórz. ![]() ![]() I nareszcie nadeszła jesień! ![]() Moja ukochana pora roku... Uwielbiam Festiwal Jesieni. ![]() ![]() ![]() W czasie, kiedy Bianca brała udział w połowie jabłek, Finn wybierał dynie. ![]() Oczywiście zebrał równo dwie, dla siebie i narzeczonej. ![]() ![]() Brali też udział w konkursie jedzeniu placka. ![]() Buzi dla zwycięzcy. ![]() ![]() A oto powód, dla którego uwielbiam Dzień Grozy. ![]() Biedna Bianca... Pisałam już, że ma cechę tchórz i wystraszyła się na amen. ![]() ![]() Wiem, fotka taka sama jak ta pierwsza, ale świetnie tu wyglądają. ![]() Takie na zakończenie wieczoru. ![]() ![]() I teraz wielki przeskok na studia. ![]() ![]() W tym momencie skończyłam grę, więc wrzucam ostatnie zdjęcie, jakie zrobiłam. ![]() ![]() Akurat grali w bilard, w sumie to ich ulubione zajęcie. Ah, nie mogę zapomnieć o song-pongu (czy jakoś tak... ![]() Dziękuję za uwagę i za jakikolwiek komentarz... ![]() ![]() Do następnego!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|