![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hello, everybody.
![]() Wiem, że ten dział nie jest ruchliwy, ale chciałabym podzielić się z wami moimi screenami z gry. Nie będą to jakieś wymyślne historie, będę pisać po prostu o życiu moich Simów - tak, jak wskazuje nazwa działu. ![]() ![]() Zdjęcia przerabiam sama (chwilowo w Photoscape, nie wiem, kiedy będę miała znowu Photoshop'a :/), ale nie jakoś mocno - zmieniam wielkość fotek (500x385), czasami tyko rozjaśniam lub pogłębiam kolory... To by było tyle, jeśli chodzi o wstęp. ![]() ![]() Uprzedzam, że oni nie są skończonymi pięknościami (jak napisałam poniżej, ona jest jedną z pierwszych Simek, jakie stworzyłam). *W chwili obecnej nie mam tylu dodatków z internetu (parę dni temu robiłam reinstalację i na nowo wszystko wrzucam do gry, cóż za żmudna robota... ![]() ![]() ![]() Bianca i Finn Ostatnio wygrzebałam jedną z moich pierwszych stworzonych Simek i poznałam ją z miastowym z Sunset Valley (oczywiście odwiedził miejscowego chirurga ![]() ![]() "Focia z rąsi". ![]() Chwilę po przyjeździe na pierwszy semestr. ![]() ![]() Bianca jest Buntowniczką. ![]() ![]() Finn jest uzależniony od napojów gazowanych. ![]() Sam je sobie kupuje, kiedy jest w Klubie Studenckim. ![]() ![]() Jestem zła, bo nie robiłam im za wielu fotek w tym czasie - a jak już, to niektóre nie nadawały się do pokazania... :/ Pod koniec tygodnia Bianca odebrała zestawienie ocen. ![]() ![]() Tutaj już wyjeżdżają. Oczywiście to facet musi nieść bagaże, B. nie chce sobie połamać paznokci... ![]() ![]() Po powrocie Finn postanowił, że nie ma na co czekać. Zaraz po przyjeździe (tuż przed domem - so romantic ![]() ![]() ![]() "Tak!" ![]() ![]() ![]() Kocham jej minki... ![]() Tu się akurat czegoś wystraszyła, jedna z jej cech to tchórz. ![]() ![]() I nareszcie nadeszła jesień! ![]() Moja ukochana pora roku... Uwielbiam Festiwal Jesieni. ![]() ![]() ![]() W czasie, kiedy Bianca brała udział w połowie jabłek, Finn wybierał dynie. ![]() Oczywiście zebrał równo dwie, dla siebie i narzeczonej. ![]() ![]() Brali też udział w konkursie jedzeniu placka. ![]() Buzi dla zwycięzcy. ![]() ![]() A oto powód, dla którego uwielbiam Dzień Grozy. ![]() Biedna Bianca... Pisałam już, że ma cechę tchórz i wystraszyła się na amen. ![]() ![]() Wiem, fotka taka sama jak ta pierwsza, ale świetnie tu wyglądają. ![]() Takie na zakończenie wieczoru. ![]() ![]() I teraz wielki przeskok na studia. ![]() ![]() W tym momencie skończyłam grę, więc wrzucam ostatnie zdjęcie, jakie zrobiłam. ![]() ![]() Akurat grali w bilard, w sumie to ich ulubione zajęcie. Ah, nie mogę zapomnieć o song-pongu (czy jakoś tak... ![]() Dziękuję za uwagę i za jakikolwiek komentarz... ![]() ![]() Do następnego!
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie wchodziłam do tego działu już parę ładnych miesięcy, ale tutaj będę zaglądać z całą pewnością. Ach jak mi brakowało tutaj takiej "normalności", a nie scenariusza niczym w fotostory! (sama zresztą przestałam pokazywać swoją rodzinę z tego powodu, że źle się czułam przy tylu pięknych wymyślnych historiach). A tu tak naprawdę WŁAŚNIE O TO CHODZI! Brawo, bardzo podoba mi się Bianca i Finn i czekam na ich dalsze losy
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Lubię takie historyjki w OJSG, wymyśle fabuły to do FS
![]() Bardzo fajne, ładna rodzinka ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Śliczna rodzinka (: Bianca i Finn to same słodziaki
![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo fajna i pozytywna rodzinka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Finn i Bianka idealnie do siebie pasują. Polubiłam ich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
|
![]()
Nie spodziewałam się tylu komentarzy! Dziękuję wam bardzo, już odpowiadam.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Osobiście nie jestem nimi jakoś specjalnie zachwycona, ale cieszę się, że Ci się spodobały. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wasze komentarze są naprawdę podbudowujące, a już wyjaśniam, dlaczego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przejdźmy jednak już do konkretów! Bianca i Finn, część II Przez żołądek, do serca. ![]() Rzadko razem jadają, więc uwieczniłam ich przy jakże romantycznej kolacji. ![]() ![]() Na ten semestr wybrałam im więcej zaliczeń. ![]() Przez to przez większość czasu się uczą. ![]() Bianca ostatnio zaczęła rozwijać charyzmę, a Finn ma już 7 poziom umiejętności sportowej, więc lada moment maksymalnie ją rozwinie. ![]() Zawsze przed zajęciami ćwiczy, a jak nie jest wyczerpany ( ![]() ![]() ![]() Mój ulubiony kierunek to właśnie Komunikacja. Najbardziej lubię zajęcia z obiektem specjalnym. ![]() ![]() Tutaj akurat Bianca przedstawiała wydarzenia z kampusu, czy coś w tym stylu. Mówiła o pogodzie - w dymku była przez cały czas ciemna chmurka. ![]() ![]() Nastawienie anteny - lubię to! ![]() Robi wtedy świetne minki, uroczo wygląda. ![]() ![]() Coś poszło nie tak... Nawet ja usłyszałam ten pisk w słuchawkach, jest zdecydowanie za głośny. ![]() ![]() Finn w tym czasie też był na zajęciach, w towarzystwie "szkieletora". ![]() Ogólnie to ciągle chce je opuszczać, zawsze przed wyjściem z akademika pojawia mu się to pragnienie. ![]() ![]() Bianca skończyła swoje zajęcia przed nim, a zaraz po nich dostała propozycję, by zorganizować protest. ![]() Oczywiście dla dodatkowych zaliczeń. ![]() ![]() Spodobał mi się Sim, któremu wręcza ulotkę. Jeszcze się z nim spotkamy. ![]() Finn w tym czasie kminił nad swoim obiektem badań. ![]() Na szczęście jest bystry i załapał, o co chodzi. ![]() ![]() ![]() Nim się obejrzałam, Bianca biegła już na swój protest. ![]() Protestowała przeciw pierścieniom (??), a ma przecież taki sam pierścionek zaręczynowy. ![]() ![]() Ludzi przybywało, Bianca świetnie sobie radziła... ![]() Wybaczcie za takie ujęcie. ![]() ![]() ... Ale i tak się czegoś wystraszyła. ![]() ![]() Na szczęście Finn się pojawił i dodał jej otuchy. ![]() Później sobie gdzieś poszedł ![]() ![]() ![]() ![]() Mimo tego, protest poszedł jak z płatka. ![]() Zaczęło przybywać coraz więcej osób. ![]() ![]() Bianca była w lekkim szoku, że tak dobrze jej idzie. ![]() Nawet ktoś sobie rozłożył piknik. ![]() ![]() B. bardzo wczuła się w rolę. ![]() Muszę organizować więcej protestów. ![]() ![]() Jak się przyjrzycie, w oddali ujrzycie Finna ![]() Wyszedł z krzaków pod koniec... ![]() ![]() Protest trwał dwie simowe godziny i przebiegł bez większych problemów. ![]() Sukces! ![]() ![]() Wszyscy zadowoleni rozeszli się do akademików... ![]() ![]() Mam nadzieję, że się wam podobało! Do następnego. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
I powtarzam znowu, że oni są piękni
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Mi również spodobało się!
![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Z Bianki byłby całkiem niezły polityk
![]() ![]() Zdjęcia ponownie bardzo fajne. I mnie również spodobał się sim, któremu Bianca wręczała ulotki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|