Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Czy Bjork ma pozostać adminem
tak 40 90.91%
nie 1 2.27%
nie mam zdania 3 6.82%
Głosujących: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.07.2014, 21:17   #1
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 54
Domyślnie Odp: Czy Bjork ma nadal być administratorem.

Bjork, osobiście sądzę, że akurat ty z adminów definitywnie powinnaś dalej piastować to stanowisko. Zawsze łagodzisz spory (w których sama brałam udział, co widać.), a nie odpowiadasz jakimiś sarkastycznymi uwagami tylko zaostrzając sytuację. Gdybym mogła zagłosować, to zagłosowałabym na tak.
Inaczej by to wyglądało w przypadku innej administratorki...

I skoro już powstaje taka sonda, to od razu chcę poprosić o kolejną edycję "co sądzisz o pracy administratorów" czy jak to tam było, bo nie chcę się wypowiadać tylko o Bjork.

@down: popieram.

Meryam jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.07.2014, 01:03   #2
Pink Panther

Reputacja: 25

Cytat:
Napisał ciepła woda Zobacz post
I skoro już powstaje taka sonda, to od razu chcę poprosić o kolejną edycję "co sądzisz o pracy administratorów" czy jak to tam było, bo nie chcę się wypowiadać tylko o Bjork.
Popieram. Możemy liczyć na coś takiego?

Cytat:
Napisał Bjork
Boję się otwierać ankiety z ocenianiem pracy administracji, co by znowu nie było jakiś chryj.
Bo nawet jeżeli jesteście przekonani, że "Apo musi odejść" to będę trzymała się opinii, że sprawdza się na swoim stanowisku i zostanie. Dla Was to będzie po raz kolejny "nieliczenie się z Waszym zdaniem". Ale we trzy nie ogarniemy całego forum, a do Apo mam zaufanie.
Ale takie ankiety pokazują, co się w czyjejś pracy userom nie podoba. Załóżmy, jeśli jakaś adminka zobaczy, że to, to i to w jej pracy przeszkadza prawie wszystkim odpowiadającym, to logika powinna jej podpowiedzieć, że musi to w sobie zmienić. To jest forum o Simsach, gdzie według mnie powinna panować przyjazna atmosfera. Ale żeby zapanowała, musimy starać się pracować nad sobą. Nie mówię tylko o Administracji, ale też o userach wywołujących gównoburze. Myślę, że jeśli każdy by się ogarnął i wziął sobie do serca wyniki ankiety (w której mogłoby być pytanie jak ostatnio - "Jak oceniasz w ogóle użytkowników" czy jak to tam szło), żyłoby nam się tutaj o wiele lepiej. Bo nie jesteśmy olbrzymią społecznością, tylko garstką ludzi, których połączyły Simsy. Po co się kłócić?

Zmierzam do tego, że anonimowe ankiety są fajne, bo każdy może powiedzieć wszystko, co leży mu na wątrobie odnośnie drugiej osoby. Ale mają sens tylko wtedy, jeśli odpowiedzi są "pokojowe" (dziwnie to sformułowałem chyba), no i każdy bierze sobie je do serca i pracuje nad sobą, bo nikt nie jest idealny.

Przepraszam za chaos w wypowiedzi, ale jestem troszkę zmęczony. Dobranoc

Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 31.07.2014 - 01:07
Pink Panther jest offline  
stare 30.07.2014, 21:19   #3
La Tortura

Reputacja: 23

Szkoda, że nie mogę głosować. Taka sonda powinna powstać w przypadku Apo. ;x
Bjork, szczerze mówiac, jesteś obok Nysi i Kędziorka jedyną osobą, która powinna być adminem. Moim zdaniem.

La Tortura jest offline  
stare 30.07.2014, 21:19   #4
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Nie będę siebie bronić i nie wiem, jak forum wpływa na inteligencję, ale na pewno rozwija kreatywność - patrz: działy zdjęcia z gry, fotostory, opowiadania, wiersze, fotografie, dyskusje na poważnie.

A niektórym pewnie pozwala się zrelaksować po pracowitym dniu (offtop, liczenie do miliona itd.)
stare 30.07.2014, 21:19   #5
Cytryśnia

Reputacja: 12

Bjork, chyba nie sądzisz,ze pozwolimy ci tak łatwo odejść

Jak dotąd nie spotkałam lepszego administratora od ciebie.
stare 30.07.2014, 21:21   #6
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

"cieszę się, że opuściłem to forum", czy jakoś tak - poważnie, dawno nie miałem takiej śmiechawy jak po przeczytaniu tego posta xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bjork, już o przerabialiśmy kiedyś. Na Twoje adminowanie nikt się nigdy nie skarżył, chyba że o czymś nie wiem. Nie dajesz się prokowować i zawsze jesteś obiektywna. I tak jak wspomniał PP, utrzymujesz porządek na forum Uważam, że to by była ogromna strata dla wszystkich.
Mroczny Pan Skromności jest offline  
stare 30.07.2014, 21:25   #7
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał Skromny Pan Mroczności Zobacz post
"cieszę się, że opuściłem to forum", czy jakoś tak - poważnie, dawno nie miałem takiej śmiechawy jak po przeczytaniu tego posta xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bjork, już o przerabialiśmy kiedyś. Na Twoje adminowanie nikt się nigdy nie skarżył, chyba że o czymś nie wiem. Nie dajesz się prokowować i zawsze jesteś obiektywna. I tak jak wspomniał PP, utrzymujesz porządek na forum Uważam, że to by była ogromna strata dla wszystkich.
No akurat dzisiaj się dałam sprowokować i na kogoś naskoczyłam. A bany też dałam dziewczynom dwumiesięczne. Akurat Apo i inne nie miały zamiaru banować. I przemycam swój światopogląd, i ugrzeczniam forum na siłę.
Bo tylko JA MAM RACJĘ i WIEM, jak ludzie powinni się zachowywać.
stare 30.07.2014, 21:31   #8
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Ja tam szczerze mówiąc nie widziałem Twojego "sprowokowania"

I jeszcze przyłączam sie do prośby o ankietę oceniającą ekipę Nie dlatego że chciałbym po kimś pojechać, ale dawno jej nie było i przydałaby się
Mroczny Pan Skromności jest offline  
stare 30.07.2014, 21:35   #9
Shiver

Reputacja: 21

Björk, jesteś jedyną osobą jaką znam (zarówno w internecie jak i poza nim), która potrafi TAK rozładować napięcie pomiędzy ludźmi i zapanować nad kryzysowymi sytuacjami. I potrafisz to zrobić z ogromną klasą, bez agresji czy innych takich.
Oczywiście, że nadal powinnaś być administratorem

Smutne jest tylko to, że winna czuje się osoba, która nie powinna mieć sobie nic do zarzucenia...
stare 30.07.2014, 21:55   #10
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 54

Bjork, ujmę to tak: przynajmniej jesteś konsekwentna i nie ciągniesz kłótni poprzez jakieś pyskówki. Nie powiedziałabym tego o Apo.

Meryam jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania