|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy Bjork ma pozostać adminem | |||
| tak |
|
40 | 90.91% |
| nie |
|
1 | 2.27% |
| nie mam zdania |
|
3 | 6.82% |
| Głosujących: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 54
|
Bjork, osobiście sądzę, że akurat ty z adminów definitywnie powinnaś dalej piastować to stanowisko. Zawsze łagodzisz spory (w których sama brałam udział, co widać.), a nie odpowiadasz jakimiś sarkastycznymi uwagami tylko zaostrzając sytuację. Gdybym mogła zagłosować, to zagłosowałabym na tak.
Inaczej by to wyglądało w przypadku innej administratorki... I skoro już powstaje taka sonda, to od razu chcę poprosić o kolejną edycję "co sądzisz o pracy administratorów" czy jak to tam było, bo nie chcę się wypowiadać tylko o Bjork. @down: popieram.
|
|
|
|
#2 | ||
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
Cytat:
Zmierzam do tego, że anonimowe ankiety są fajne, bo każdy może powiedzieć wszystko, co leży mu na wątrobie odnośnie drugiej osoby. Ale mają sens tylko wtedy, jeśli odpowiedzi są "pokojowe" (dziwnie to sformułowałem chyba), no i każdy bierze sobie je do serca i pracuje nad sobą, bo nikt nie jest idealny. Przepraszam za chaos w wypowiedzi, ale jestem troszkę zmęczony. Dobranoc
Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 31.07.2014 - 01:07 |
||
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 23
|
Szkoda, że nie mogę głosować. Taka sonda powinna powstać w przypadku Apo. ;x
Bjork, szczerze mówiac, jesteś obok Nysi i Kędziorka jedyną osobą, która powinna być adminem. Moim zdaniem. |
|
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Nie będę siebie bronić i nie wiem, jak forum wpływa na inteligencję, ale na pewno rozwija kreatywność - patrz: działy zdjęcia z gry, fotostory, opowiadania, wiersze, fotografie, dyskusje na poważnie.
A niektórym pewnie pozwala się zrelaksować po pracowitym dniu (offtop, liczenie do miliona itd.) |
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
Bjork, chyba nie sądzisz,ze pozwolimy ci tak łatwo odejść
![]() ![]() Jak dotąd nie spotkałam lepszego administratora od ciebie.
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 14
|
"cieszę się, że opuściłem to forum", czy jakoś tak - poważnie, dawno nie miałem takiej śmiechawy jak po przeczytaniu tego posta xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bjork, już o przerabialiśmy kiedyś. Na Twoje adminowanie nikt się nigdy nie skarżył, chyba że o czymś nie wiem. Nie dajesz się prokowować i zawsze jesteś obiektywna. I tak jak wspomniał PP, utrzymujesz porządek na forum Uważam, że to by była ogromna strata dla wszystkich.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
Bo tylko JA MAM RACJĘ i WIEM, jak ludzie powinni się zachowywać. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
Ja tam szczerze mówiąc nie widziałem Twojego "sprowokowania"
![]() I jeszcze przyłączam sie do prośby o ankietę oceniającą ekipę Nie dlatego że chciałbym po kimś pojechać, ale dawno jej nie było i przydałaby się
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 21
|
Björk, jesteś jedyną osobą jaką znam (zarówno w internecie jak i poza nim), która potrafi TAK rozładować napięcie pomiędzy ludźmi i zapanować nad kryzysowymi sytuacjami. I potrafisz to zrobić z ogromną klasą, bez agresji czy innych takich.
Oczywiście, że nadal powinnaś być administratorem ![]() Smutne jest tylko to, że winna czuje się osoba, która nie powinna mieć sobie nic do zarzucenia... |
|
|
|
|
#10 |
|
Archeolog Renesansu
Reputacja: 54
|
Bjork, ujmę to tak: przynajmniej jesteś konsekwentna i nie ciągniesz kłótni poprzez jakieś pyskówki. Nie powiedziałabym tego o Apo.
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|