|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
NaNiKo może być tak jak piszesz.
Ja jestem bardzo ciekawa tych dzielnic. Nie wiem czy mam być z tego zadowolona czy nie, bo niewiele na ten temat wiemy. Pamiętam jak kiedyś, na początku, było powiedziane, że działki będzie można powiększać w każdej chwili, ale teraz nic o tym nie mówią. No i jak to się ma do tego, że będą tylko cztery parcele mieszkalne na dzielnicę. Na zdjęciach nie widać za bardzo tego podziału miasta na dzielnice, więc mam nadzieję, że dobrze im to wyjdzie. Pracą simów w ogóle się nie martwię. Widzę to tak, że sim po prostu będzie znikał za granicami miasta, tak jak w trójce znikał w budynku. Nie robi mi to różnicy gdzie mój sim zniknie. Ciekawi mnie tylko, czy ze szkołą będzie tak samo, bo o budynku szkoły nic na razie nie piszą. Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi ![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Po co komu szkoła w podstawie
![]() Jeśli będzie, to na takiej samej zasadzie jak praca, mogę się założyć. Szkoła to tak jak praca, tylko dla dzieci/nastolatków. No i dla nauczycieli. Ale ciekawe za to, jak będzie ze sklepami, barami, itd. Tam też niby można pracować, ale to nie jest ich główne przeznaczenie. I jak z ratuszem? Nie robiło się tam wiele, ale to ważny budynek. Ach, no i nie będzie można już kupować parcel publicznych, bo większości z nich w ogóle nie będzie... Mnie się to nie podoba. Już wolałem chyba te królicze nory, niż pracowanie gdzieś nie wiadomo gdzie. A najlepiej by było, jakby dali wszystkie budynki otwarte, ale przecież "wymagałoby mnóstwo pracy od animatorów". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mogłoby być tak jak z dywanami któliczych nor (mody do ts3). Wtedy budujesz sobie budynek udający szkołę, a do jednego z pomieszczeń wkładasz taki dywan. Ja ciągle marzę o gabinecie króliczych nor zbudowanym w ten sposób, ale nie mam talentu do budowania i już chyba wolę budynki od EA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 23
|
![]()
Podział na dzielnice będzie pewnie wyglądał tak samo jak w TS3 na PS. Moim zdaniem jest to całkiem fajne rozwiązanie. Co do duchów to mam nadzieje, że je zostawią, chociaż takie jak był w dwójce. Co do dzieciaków i braku basenów, trochę szkoda, ale nie jest to aż tak straszne, żeby w czwórkę nie zagrać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Żeby duchy były maksymalnie takie jak w dwójce, bo w trójce, to była porażka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No nie będzie pralek w podstawie. Ehh no trudno. W sumie np domy w Bridgeport są dla mnie tak ohydne i pozbawione w ogóle pomysłu, że szok. Więc jeśli mieli by zrobić takie kluby czy szkoły to może i nawet lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale ogólnie raczej podobają mi się informacje z tej listy ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
I od początku nie oczekiwałam, że będzie podział na lewo- i praworęcznych. Zbyt szczegółowe to było.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@UP, zgadzam się, skoro i tak nie będzie widać Sima w pracy, to już wolę królicze nory, bo były chociaż klimatyczne. Co to za miasto bez remizy strażackiej np... albo bez posterunku policji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 57 (0 użytkownik(ów) i 57 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|