![]() |
#2101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyvee-błagam nie!!! Jak ja wytrzymam bez twoich historyjek?
![]() Mi tez lapek padł (zaraz po tym jak sie gwarancja skonczyła) i tez narazie nie bede dodawała historyjek Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 27.01.2012 - 09:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2102 |
|
![]()
Akurat monitor i głośniki (przez skrzynię rozumiem nie obudowę komputera, tylko całą jego zawartość) możesz później dokupić, można powiedzieć, że one są bardziej uniwersalne niż reszta podzespołów
![]() Mam ci na priva przesłać maila, czy jak to możemy rozwiązać? A ja się Marl miałam pytać, czemu nowego odcinka nie wrzucasz... Pogrom, normalnie pogrom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
|
![]()
No zdecydowalam sie kupic narazie tylko cala skrzynie wiec w maju powinno dac rade, z dwojki troche....nie widzi mi sie historyjek ukladac bo kamera cos dziwnie sie kieruje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
|
![]()
Marl.89 da historia jest fenomenalna
![]() ![]() shotshe ojej mogli by wziac ten slub no ![]() ![]()
![]() |
#2105 |
|
![]()
Ja też miałam starego kompa, ale wymieniłam. Ogólnie polecam kupować części oddzielnie, bo na każdą masz osobną gwarancję, a jak ci się coś popsuje w kompie kupionym w całości, to nie możesz sama naprawić, bo masz plombę, którą jak się zdejmie to jest nieważna gwarancja. A tak to możesz sobie grzebać ile chcesz. No a ja nie mam znowu takiego super nowoczesnego kompa, ale znajomy w komputroniku kupił mi części i zapłaciłam niewiele. Tzn jeszcze spłacam. A głośniki to za 5 zł na bazarze całkiem porządne
![]() A i żeby nie było offtopu, to powiem, że w następnym odcinku przeniesiemy się na chwilę do Weasela, Cindy i Nataszy. :> W ogóle to bym już dziś dała odcinek, ale jak simka miała urodziny, to mi nagle wywaliło do pulpitu i pisze że błąd. Ale ja tak czasem mam, bardzo rzadko. ![]()
![]() |
#2106 |
|
![]()
Eyvee-a moze nowy lapek? Moj brat za 2500zł kupił lenovo z takim dyskiem ze pomiesci wszystkie dodatki do the sims bez najmniejszego zaciecia. Heh,ja tyle camo dałam dwa lata temu za swój i teraz to rupiec i sie zastanawiam czy tez nie zmienic.
Dodac odcinek bym dodała,ale bez zdjec,bo pomysł mam na kolejny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Guest
|
![]()
Nawet bez zdjęć , ale dodaj nowy odcinek .Proszę ...
|
![]() |
![]() |
#2108 |
|
![]()
@all szkoda mi, że to forum po mału przestaje funkcjonować
![]() ginsei - no co ja poradzę, że dziwne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
|
![]()
@no racja shotshe, coraz mnie widze aktywnych an forum ogolnie, nie tylko ten watek...
@suomii - wierz mi...gdybym miala taka mozliwosc dokupywalabym sobie juz dawno czesciami komputer, ale sie nie da ![]() @Marl89 - jesli tak bardzo ci nie przeszkadza to dodaj swoja historyjke z simsow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
|
![]()
A mówiłam ci już, byś zapisywała swoje pomysły Eyvee
![]() ![]() Marl - mnie też by nie przeszkadzało, jakby było bez zdjęć... najwyżej później nadrobisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|