Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.02.2011, 21:00   #1
Floppy
Guest

Domyślnie Odp: Błąd aktualizacji...

Cytat:
Napisał Nadine Zobacz post
ale oni sa czarni tylko na danym savie, czy przy kazdym wlaczeniu gry, czy cos?
przy każdorazowym włączeniu gry... ;/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.02.2011, 19:05   #2
PannaKot
Guest

Witam. Mam taki problem, że kiedy chcę uruchomić grę, pokazuje mi się komunikat: "Twoja gra podstawowa The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do The Sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu gry". Tak więc kiedy zaczynam akutalizować, w pewnym momencie wyskakuje mi błąd: "Znaleziono nieprawidłowy plik". Usunęłam wszystkie rzeczy, które nie są oryginalne od The Sims 3 i ciągle tak jest! Co robić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2011, 15:56   #3
eyvee

Reputacja: 10

kurcze tak czytam i czytam odpowiedzi na temat aktualizacji, ale nie potrafie znalezc konkretnej odpowiedzi co do problemu ;/ zainstalowalam sobie sims 3 podstawke, gdy chce zainstalowac wymarzone podroze i wyskakuje, ze chce sprawdzic czy gra jest zaktualizowana pokazuje, ze jest blad aktualizacji - nawet nie chce sie nic zaintalowac tylko pisze, ze z powodu bledu aktualizacji instalacja gry zostanie przerwana i koniec... komputer swiezo po formacie, zadnych nieoficjalnych plikow i modow z internetu nie mialam help

ok, ten problem juz rozwiazalam, ale mam teraz inny;/
Aktualnie mam zainstalowane podstawke, wp, kariera i po zmroku. za kazda instalacja czesci robilam aktualizacje bo nie chcialo mi sie zaktualizowac przy instalacji.
Wszystko szlo pieknie, az zainstalowalam dodatek po zmroku. Pojawilo sie okienko o aktualizacji - wiec wlaczylam....i pisze, ze blad aktualizacji, blad w pliku O.o
Czytam tutaj, ze macie tez z tym problem, wiec moje pytanie - co mam zrobic, by gra dzialala? instalowac aktualizacje czy nie?jak nie to jak wlaczyc gre, bo bez tego pisze, ze podstawka nie jest zaktualizowana, a ponoc jest;/ help..wkurza mnie juz takie cos, czlowiek wydaje kase na gre a tu dostaje tylko nerwicy i nic wiecej>.<

mam ten sam problem co "pannakot", jesli ktos wie jak naprawic ten problem to bylabym wdzieczna...

Ostatnio edytowane przez eyvee : 16.02.2011 - 18:38
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2011, 21:12   #4
kejtwo
Guest

Mam płytę oryginalną Simsów 3, lecz niestety porysowaną i po formacie komputera musiała pobrać grę i zainstalować nieorginalną. Kod jest wpisany oryginalny z mojego pudełka, wszystko działało bez zarzutów. Teraz kupiłam "Wymarzone podróże" i próbowałam je zainstalować. Już na samym początku instalacji chce aktaulizować grę i za każdym razem wyskakuje błąd. Co z tym zrobić? W którym miejscu tkwi błąd? Przecież nie kupię drugiej płyty
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2011, 21:51   #5
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Proponowałbym grę zamiast z torrentów pobrać z EA Store, skoro dysponujesz kluczem, pobierz EA manager download, zarejestruj klucz i będziesz mogła spokojnie pobrać grę.
Gra i na "pirackich" plikach powinna zaktualizować się poprawnie, chyba że dodatkowo w nie ingerowałaś.

Radzę ze EA store pobrać.
Jeśli dysponujesz łączem choćby 3/4 mb/s to w 2h gra powinna się pobrać, może szybciej.
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2011, 22:01   #6
kejtwo
Guest

Dzięki, pobrałam EA manager download, trwa pobieranie gry, niestety internet mam wolniejszy, ale poczekam, na jutro spokojnie będzie. Jak się pobierze to muszę to na płytę zgrywać czy jak?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2011, 22:18   #7
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Gra się pobierze i zainstaluje z dysku twardego.
Żadne zgrywanie na płytę nie jest wymagane.
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2011, 14:09   #8
kejtwo
Guest

ściągnęłam, zainstalowałam, naciskam w managerze "graj" i nic się nie dzieje. Ja naciskam na pulpicie na skrót gry to pojawia się okienko że (...) nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2011, 09:48   #9
eyvee

Reputacja: 10

ok moj problem sie rozwiazal juz ;] musialam znowu przeinstalowac gre i na szczescie zaktualizowal sie do najnowszej wersji ;D i jak narazie all dziala, pozdro
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.02.2011, 11:56   #10
kejtwo
Guest

Simsy 3 już mi działają, lecz muszę je zaktualizować, jak to zrobić?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania