![]() |
#241 |
Guest
|
![]()
NIC jeszcze nie wiemy, więc spokojnie. Pojawił się jeden, naprawdę wyjątkowo zdawkowy komentarz - poszlaka zaledwie. Zatem bez nerwów.
Inna rzecz, że jeśli to będzie to, co myślę, to dla mnie cudownie. Żadnych fleszy, gwiazd, papparazzich, wampirów, krwi i dyskotek - za to wspaniale rozbudowane życie w rodzinnym zaciszu. Do mojego stylu gry pasuje to idealnie. Ja się wstępnie cieszę ![]() A co do pogody i zwierzaków, oczywiście podpisuję się pod przedmówcami - jak najbardziej powinny się już pojawić. Do TS2 wróciłam oststnio, ale na krótko. Nie potrafię już dobrze się bawić bez postępu historii i z ekranami ładowania w grze. Człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego ![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja jakiś miesiąc temu instalowałam kumpeli na lapku dwójkę, przy okazji miałam okazję pograć, ale o dziwo... Pograłam 10 minut i stwierdziłam, że wieje nudą. Nie żałuję, że przeszłam na trójkę, bo dwójka mnie teraz nudzi. Sprzedałam ją jak wyszła trójka i na początku to się zastanawiałam czy dobrze, że może się z tym pośpieszyłam. Jednak trójka jest lepsza.... Tylko właśnie mogliby ją bardziej dopracować i rozbudować.
Jeśli ten nowy dodatek będzie się ciekawie zapowiadał, to go kupię, w końcu to taki "simowy nałóg". Jeżeli to będą fajne, dopracowane interakcje między-simowe, to bardzo się przydadzą. Ale my już przeszliśmy przez dwie serie simsów i mamy swoje upodobania. Byłoby miło, gdyby EA to uszanowało. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
|
![]()
Mi się wydaje, że to będzie coś podobnego do "czasu wolnego" z TS2, a że był to jak dla mnie jeden z ulubionych dodatków więc się cieszę, że dojdzie więcej interakcji i czynności. Ja lubię się bawić simami, prowadzić przez pokolenia i prowadzić ciekawą i zróżnicowaną rozgrywkę, nie tylko jedzenie, spanie i praca, ale tak, żeby ten sim czymś się zajmował, a to może umożliwić więcej tego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Guest
|
![]()
No, wczoraj miały być jakieś niusy nt. dodatku.
Ale nie ma, wszyscy dodają jakieś niusy o Średniowieczu które mnie obchodzi jak rozmnażanie się pingwinów na Antarktydzie. No chyba że jak skończą promować to Średniowiecze to zajmą się TS3. |
![]() |
![]() |
#245 |
|
![]()
Nie ma niusów. Być może pojawi się coś więcej 1 marca. Wtedy odbędzie się Game Developers Conference, na którym pojawi się EA.
A tymczasem dwuznaczny hiszpański tytuł, który tłumacząc na jeżyki daje różne efekty. Hm... ciekawe. http://www.simowie.info/News:Pokolen...tytul_27.02.11 Nie chciałbym zwierzaków, bo bardziej interesują mnie Pokolenia. To może być coś ciekawego, bo chyba jeszcze nie było takiego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
|
![]()
Na simpress też jest artykuł: http://www.simpress.pl/news/938,The_...-_to_juz_pewne .
![]() |
#247 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Wątpię by dodatek został zaprezentowany już na zbliżającym się "Game Developers Conference"
Głównym tematem konferencji EA będzie gra Battlefield 3. Poza tym EA już kilka dni temu podała listę gier, która zaprezentuje i dodatku "pokolenia" tam nie ma.
![]() |
#248 |
|
![]()
A ja wierzę, że taki dodatek zostanie wydany...
![]() |
#249 |
|
![]()
Ja bym wolała, by ten "drugi" wariant propozycji dodatku był bardziej prawdopodobny. Generacja - to mi bardziej pasuje na jakieś akcesoria, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, co oni mogą do tego dodatku wrzucić poza paroma interakcjami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Zapewne otoczenie i obiekty różne tematycznie.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|