Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.02.2011, 19:15   #241
Frettka
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3-nowosci

NIC jeszcze nie wiemy, więc spokojnie. Pojawił się jeden, naprawdę wyjątkowo zdawkowy komentarz - poszlaka zaledwie. Zatem bez nerwów.

Inna rzecz, że jeśli to będzie to, co myślę, to dla mnie cudownie. Żadnych fleszy, gwiazd, papparazzich, wampirów, krwi i dyskotek - za to wspaniale rozbudowane życie w rodzinnym zaciszu. Do mojego stylu gry pasuje to idealnie. Ja się wstępnie cieszę i marzę, by nie był to kolejny bubel z błędami uniemożliwiającymi grę.

A co do pogody i zwierzaków, oczywiście podpisuję się pod przedmówcami - jak najbardziej powinny się już pojawić.

Do TS2 wróciłam oststnio, ale na krótko. Nie potrafię już dobrze się bawić bez postępu historii i z ekranami ładowania w grze. Człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego .
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.02.2011, 17:17   #242
anie_1981

Reputacja: 10

Ja jakiś miesiąc temu instalowałam kumpeli na lapku dwójkę, przy okazji miałam okazję pograć, ale o dziwo... Pograłam 10 minut i stwierdziłam, że wieje nudą. Nie żałuję, że przeszłam na trójkę, bo dwójka mnie teraz nudzi. Sprzedałam ją jak wyszła trójka i na początku to się zastanawiałam czy dobrze, że może się z tym pośpieszyłam. Jednak trójka jest lepsza.... Tylko właśnie mogliby ją bardziej dopracować i rozbudować.

Jeśli ten nowy dodatek będzie się ciekawie zapowiadał, to go kupię, w końcu to taki "simowy nałóg". Jeżeli to będą fajne, dopracowane interakcje między-simowe, to bardzo się przydadzą. Ale my już przeszliśmy przez dwie serie simsów i mamy swoje upodobania. Byłoby miło, gdyby EA to uszanowało.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.02.2011, 19:17   #243
Levkoni

Mi się wydaje, że to będzie coś podobnego do "czasu wolnego" z TS2, a że był to jak dla mnie jeden z ulubionych dodatków więc się cieszę, że dojdzie więcej interakcji i czynności. Ja lubię się bawić simami, prowadzić przez pokolenia i prowadzić ciekawą i zróżnicowaną rozgrywkę, nie tylko jedzenie, spanie i praca, ale tak, żeby ten sim czymś się zajmował, a to może umożliwić więcej tego To prawda, że się twórcy powtarzają... niestety markę wyrobili sobie, która jest już znana i tak czy siak się sprzeda, więc olewają ją. Mam nadzieję, że 4 będzie lepsza, aczkolwiek wydaje mi się, że musiałoby ją zrobić całkiem nowe studio złożone z ludzi znających simy, najlepiej młode studio, które chcąc wyrobić sobie renomę zrobi produkt świetny.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.02.2011, 21:08   #244
hellraiser
Guest

No, wczoraj miały być jakieś niusy nt. dodatku.
Ale nie ma, wszyscy dodają jakieś niusy o Średniowieczu które mnie obchodzi jak rozmnażanie się pingwinów na Antarktydzie.
No chyba że jak skończą promować to Średniowiecze to zajmą się TS3.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2011, 13:07   #245
jekyll

Nie ma niusów. Być może pojawi się coś więcej 1 marca. Wtedy odbędzie się Game Developers Conference, na którym pojawi się EA.
A tymczasem dwuznaczny hiszpański tytuł, który tłumacząc na jeżyki daje różne efekty. Hm... ciekawe.
http://www.simowie.info/News:Pokolen...tytul_27.02.11

Nie chciałbym zwierzaków, bo bardziej interesują mnie Pokolenia. To może być coś ciekawego, bo chyba jeszcze nie było takiego.
jekyll jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2011, 14:39   #246
Scheiße

Na simpress też jest artykuł: http://www.simpress.pl/news/938,The_...-_to_juz_pewne .
stare 27.02.2011, 15:01   #247
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Wątpię by dodatek został zaprezentowany już na zbliżającym się "Game Developers Conference"
Głównym tematem konferencji EA będzie gra Battlefield 3. Poza tym EA już kilka dni temu podała listę gier, która zaprezentuje i dodatku "pokolenia" tam nie ma.
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2011, 15:27   #248
Scheiße

A ja wierzę, że taki dodatek zostanie wydany...
stare 27.02.2011, 20:01   #249
Searle

Ja bym wolała, by ten "drugi" wariant propozycji dodatku był bardziej prawdopodobny. Generacja - to mi bardziej pasuje na jakieś akcesoria, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, co oni mogą do tego dodatku wrzucić poza paroma interakcjami.
stare 27.02.2011, 20:10   #250
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Zapewne otoczenie i obiekty różne tematycznie.
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania