|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja cały czas mam płytę w napędzie
![]() ![]() Koniec offtopic. Rozmawiajmy o zwierzakach... Ja dalej marzę o małpkach, chociaż wiem, że ich nie będzie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 26
|
![]()
@Karel13, czytając Twój post mam dziwne wrażenie, że uważasz dodatki pochodzące spoza Sims 3 Store za "nielegalne"
![]() A żeby nie było offtopu, to ja chyba zacznę od kupienia moim Simom konia. Chociaż... zastanawiam się, czy kupować od razu po premierze, czy trochę się wstrzymać i poczytać opinie (tak robiłam jeszcze za czasów dwójki). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja zawsze czekam na opinie innych i po pewnym czasie kupuje dodatki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja postaram sobie załatwić zaraz po premierze, jak najszybciej
![]() Ale ogólnie jakbym miał kupić dodatki, to poczekałbym jakiś czas na opinie innych graczy. Lepiej trochę zaczekać, niż wydać pieniądze na bubel. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja nie zamierzam czekać na opinie innych graczy. Chcę mieć w grze zwierzęta, choćby były nie wiem jak niedopracowane - a to, co widzę na screenach i gameplay'ach mi się podoba. Błędy na pewno mnie nie powstrzymają, zwłaszcza, że mam akurat dużo szczęścia i raczej nie mam bugów, jedynie w PZ miałam masę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Taa, ja sobie też zawsze mówię, że poczekam na opinię innych, a i tak idę dzień przed premierą i kupuję
![]() Zwierzaki na pewno dodadzą bardzo dużo realizmu do gry.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
fajnie by było gdyby karme możnabyło kupować w sklepie. byłaby tańsza i droższa tańsza by nie dodawała żadnego nastoinika a druga by dodawała np smaczne jedzenie(dla psa) a dla człowieka rozpieszczanie milusińskiego czy coś w tym rodzaju
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
No z pewnością ja tez czekam od początku TS3 na zwierzaki i dodatek z pogodą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Master of Disaster - specjalnie dałem ,,nielegalne" w cudzysłowie. Nie uważam, że jest właśnie takie, tylko, że nie są to obiekty oryginalne. Dlatego ich nie ściągam.
Ja kupię zwierzaki w dniu premiery, jeżeli będę wtedy w mieście. U mnie nie ma sklepu, w którym można kupić jakąkolwiek grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|