|
|
#251 | |
|
Guest
|
Cytat:
na zdjęciach tez ich nie spotkałam,ale są w najnowszym teledysku z tego co wyczytałam w necie,to testerzy gier piszą,ze strasznie długo dodatek się instaluje i lekko przymula grę,ale ogólnie jest bardzo ciekawy |
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Reputacja: 10
|
Ooo to ja chyba go nie chcę. Poczekam jeszcze na relacje od tych, którzy kupią, ale jak mi ma się gra przymulać to ja podziękuję. Ja mam sporo dodatków z neta więc gra już teraz jest trochę przymulona, jak ma mi Kariera problemy robić, to ja pięknie podziękuję. A już się zaczynałam przekonywać do tego dodatku.
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Reputacja: 15
|
Ja tam nie mam dodatków z neta (na razie), ale mimo że mam bardzo dobry kom, to nawet po 4-5 godzinach gra zaczyna mulić (mam tak od WP) i w sumie jeśli ostatecznie będzie taka sytuacja jak z ts2, to chyba przestanę kupować dodatki. Chociaż ... nie, nie przestanę, bo ostatnio bawię się w ich kolekcjonowanie, mimo że nie gram już w ts2 praktycznie w ogóle (aktualnie, nie mam nawet na kompie, wolałam wcisnąć w te miejsca moich Assasinów ^^ i Dragon Age).
No nic, zobaczymy jak to będzie, premiera praktycznie zaraz. |
|
|
|
|
|
#254 |
|
|
A to 1 czy 4 czerwca premiera ?
Ale jak ma przymulać to wiocha :< Już i tak mi ostatnio przez jakiś dodatek z neta strasznie długo się ładuje wszystko :\
|
|
|
#255 |
|
Guest
|
ze względu na to,ze 3 czerwca jest święto premierę przesunięto o jeden dzień do przodu
tutaj pokaz nowych fryzur http://simoradna.cz/viewtopic.php?f=18&t=421 a tutaj trochę zdjęć robotów http://simoradna.cz/viewtopic.php?f=18&p=21556#p21556 |
|
|
|
#256 | |
|
|
Cytat:
Znowu się z fryzurami nie postarali...
|
|
|
|
#257 |
|
Reputacja: 15
|
Maxis nigdy nie robi dobrych fryzur, w sumie w trójce jest najgorzej jeśli patrzeć na wszystkie serie i dodatki. Liczyłam na jakieś porządne loczki, ale się przeliczyłam ^^"
No cóż, u facetów podobają mi się dwie fryzury (w końcu zrobię mojego bohatera z Flashpoint). Chciałabym jeszcze zobaczyć ubrania, bo ostatnio niektóre z WP mi się spodobały na tyle, że simy ciągle mają je na sobie. |
|
|
|
|
|
#258 |
|
|
No, z fryzurami rzeczywiście się nie postarali. Z męskich podobają mi się dwie, z damskich jedna... Chociaż i tak fryzury nie są dla mnie na razie aż takie ważne, bo ostatnio sobie trochę fajnych popobierałam ^^ Ale chciałabym jeszcze zobaczyć, jakie dojdą ubrania.
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
|
Fryzury takie sobie. Żadna rewolucja. A ta z chusteczką na głowie to co to za wieśniaczka ze wsi
.Podniecam się codziennie tym dodatkiem. Pralnia (że dopiero od tego dodatku ktoś inteligentny ją wprowadził), tatuaże, stylista, lekarz. Nowe miasto też zapowiada się gorąco
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
|
Nic ciekawego te fryzury.No ale w końcu to nie o nie chodzi ;DD
Ogólnie jestem ciekawa tego dodatku. Tak się zastanawiam:kupowac od razu czy poczekać na m.in. wasze opinie ? |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|