![]() |
#262 |
Guest
|
![]()
U mnie pisało że trzeba zjeść przed bara-bara
|
![]() |
![]() |
#263 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#264 |
|
![]()
U mnie w domu kiedys było po wprowadzeniu meza takiej jednej baby było 8 osób. Ciagle starali sie o dziecko i cos nie mogli. Juz 15 razy to robili! I wtedy sie skapnełam ze jest za duzo osób w tym domu. I ich wprowadziłam do innego domu. I dałam na postaraj sie o dziecko. I sie urodziły bliznięta. chłopak i dziewczyna. Najpierw miałam chłopakow, pozniej dziewczyny, pozniej chłopkaka i dziewczyny a u siostry tej baby są chłopcy blizniaki. a i na poczatku jak to robili to ciagle na postaraj sie o dziecko. czyli mozna wprowadzic jedna rodzine do drugiej ale musi byc najwięcej ile tylko mozna lokatorow i jak chcesz miec blizniaki to ciagle na postaraj sie o dziecko i (duzo razy trzeba) i za jakis czas wyprowadzic sie do starego domu i tam juz aby zaszła w ciaze (w tamtym domu nie zaszła). I masz blizniaki. A jak maja mało energi czy czegos tam (towarzystwa i zabawy na pewno nie maja mało
![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 17.08.2007 - 09:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]()
Co do bliźniaków to ja kazałam mojej jeść gdy była głodna ciasteczka, a potem coś innego sobie gotowała. I tak w kółko. I proszę! Mam dwojke dzieci : Beyonce i Jay-F ( ich nazwisko fune XD)
![]() |
#266 |
Guest
|
![]()
U mnie to jest tak: Chłopiec , Dziewczynka, Chłopiec , Bliźniaczki , chłopiec , Bliźniaki(chłopcy) , dziewczynka , Bliźniaki chłopiec i dziewczynka... I od nowa..kiedyś sobie zrobiłam tak kalendarzyk. Ale żadnego przepisu na płeć dziecka nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja tam nie mam sposobu ,bo mi nie zależy na płci dziecka xD Tylko nad opieką nad nim wychowywaniem itp ![]() |
|
![]() |
![]() |
#268 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do bliźniaków mam ich dosyć ciągle mi się rodza bliźniaki |
|
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]()
A u mnie miałam rodzinkę Dariusza i Anetkę i pewnego dnia postanowiłam aby się postarali o swoje potomstwo. Kiedy kliknęłam Anetą na Darka urodził się chłopak, a kiedy zrobiłam odwrotnie urodziła się dziewczynka
![]() Ps. Wypróbowałam to chyba pięć razy ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
![]()
ana przykład moja simka miała jedenascioro dzieci i w tym aż trzy pary bliżniaczek., rodziła je na zmiane raz jedno a raz dwoje dzieci. dopiero na koniec urodziła po jednym dziecku. no i wszystkie to byly dziewczynki, dopiero tym ostatni byl chlopiec. nie wiem jak to sie stalo bo nic nie rtobiłam w tym kierunku ani nic specjalnego moja simka nie jadła, ani nie miałam zadnego kodu... no ale w simsach wszystko sie moze zdarzyc
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |