|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc tak.
Co zrobić, żeby dziecko [nie chodzi mi tutaj o wiek szkolny, ani o niemowlaka tylko o tego bobasa, co jest jak się dopiero co urodzi] się ekhem... 'wysiusiało' ? Bo klikam na ten 'mini kibelek' i nic nie ma :< Tfu, nawet kliknąć na niego się nie da :< Ten dzieciak tylko w gacie leje. Nie da się inaczej ?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kamis-niestety takie małe dzieci sikają tylko w pieluchę
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Balbinaxdd - według mnie chodzi o dysk c. Pewnie zainstalowałaś za dużo dodatków z neta, dlatego pojawia się komunikat (mi się pojawił nawet jak zrobiłem dużo zdjęć). Sposobem jest usunięcie kilku zbędnych rzeczy, może chociaż zdjęcia lub video (możesz je przecież przenieść na inny dysk).
PS. Dysk CD to nie twardy dysk, to po prostu płyty w napędzie, tam zawsze będzie pełno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Balbinaxdd - w tej sprawie chodzi o dysk c, który jest dyskiem systemowym, więc na nim nie można instalować czy mieć wielu rzeczy, bowiem tam znajdują się zapisy, bazy antywirusowe itd. jest to dysk gdzie musi być miejsce.
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
czy jest jakis mod ktory edytuje drzewo genealogiczne? stworzylam sobie meza, zone i dziecko, ale zapomnialam zaznaczyc, ze to jest ich dziecko... bardzo prosze o pomoc, nie chce tworzyc tej rodziny jeszcze raz, dosc dobrze rozwinelam umiejetenosci...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Totalnie nie wiedziałam gdzie to napisać. Jeżeli w złym temacie - przepraszam. A więc tak: ściągnęłam skin z peggy zone jako plik packges [nie wiem jak to się pisze
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam pytanie...
Moja Simka Madison przyjaźni się z Terri Wan i kiedyś pojawiła się opcja "dziel się sekretami kuchennymi", skorzystałem bo wiem, że Simka pozna jakiś nowy przepis od drugiej Simki, aż tu nagle poznała przepis na bulion rybny. Teraz moje pytanie: Gdzie znajdę przepis do kupienia na tą potrawę? Bo kupując wiele przepisów nigdy go nie widziałem... czy może jest to przepis z jakiegoś otoczenia wakacyjnego?
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bulion rybny to potrawa z Francji.w księgarni w Champs Les Sims (czy jakoś tak) możesz kupić ten przepis.
mój problem - chcę usunąć podstawkę The Sims 3,ale nigdzie nie ma deinstalatora! Ani w Panelu Sterowania,ani w folderach gry,specjalny program do usuwania rzeczy nie znajduje Simsów,a są zainstalowane,bo w Menu Start jest zakładka Electronic Arts -> The Sims 3. co mam robić? @down - ależ proszę bardzo ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 24.05.2010 - 20:30 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
Narzędzia wątku | |