![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
Jak 26 jest premiera ; D to już za 6 dni haha ; ) Doczekać się nie umię tylko szkoda że tak pod koniec wakacji ; /
|
![]() |
![]() |
#283 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to wyzej to masz ze sprawdzonego zrodla? bo sama juz nie wiem, czego sie trzymac i czy dokupywac kosc :/ |
|
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
1 GB RaM-u?
Jestem w kropce.. Nie wiem komu ufać xD Chciałam kupić ten dodatek,ale skoro będzie 1 Gb to mi nie pójdzie..:/ Ale i tak kupię,chociażby po to,aby stał na półce ![]() Poszperam w necie jakie są wymagania.. EDIT: ulżyło mi! Na allegro pisze,że 512.. Ostatnio edytowane przez blakistoni : 20.08.2008 - 07:47 |
![]() |
![]() |
#285 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() I teraz nie wiem juz sam czy wyjdzie 26 czy 29 :/ miałem iść we wtorek zamówić u mnie w sklepie ^^ (tak u mnie najpierw trzeba zamówić, aby było w sklepie xD). Ostatnio edytowane przez Zero : 20.08.2008 - 09:05 |
|
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
już się nie mogę doczekać
|
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
czyli w koncu jak z ramem?
512mb czy 1gb? :> |
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
512 MB
(jakby coś to przeleciałam całe allegro - wszędzie tak było ![]() Aby nie było offtopa - zapowiada się całkiem fajny dodatek ![]() Ostatnio edytowane przez blakistoni : 20.08.2008 - 10:07 |
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]()
512MB
Żaaal, już sie nie moge doczekać, wie ktoś którego będzie wkońcu ? W PC-Formacie pisze, że 26, w Clicku, że 29, a w jakiejś innej, że 28 ^^. |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
no to valbon ^^ nie musze juz nic ladowac w ten komputer zeby moc grac, ekstra.
idac za strona ea - premiera jest 29 sierpnia. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|