Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.12.2004, 16:47   #21
Cocaine
Guest

Domyślnie

Co do wygoądu: Ledwie słodkie maleństwo podrośnie możesz zmienić jego wygląd w zwykłym lustrze.

Co do bliźniaków: Moja koleżanka karmiła cały czas swoją simke galaretką i też miała dwa razy piod rząd bliźniaki LD
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2005, 16:13   #22
Malenka
Guest

Domyślnie

siemka!!ja za pierwszym razem rodzac dziecko bylam w szoku bo urodzilam blizniaki.nie chcialam ich i jedno skasowalam ale wracajac z powrotem na parcele dziecko lezalo przy wejsciu.ja nic specjalngo nie robilam aby miec blizniaki po prostu same wyszly!! xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 16:19   #23
Liar
Guest

Domyślnie

Heh, no czesto tak bywa... ALeja i tak chce blizniaki, a nadal nie mam... Tyle ze ja chce "noe przymusowe" Czyli wlansie takie o, tak sobie urodzone...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 12:58   #24
limonka_as
Guest

Domyślnie

a mi sie wczoraj urodzily pierwsze blizniaki jakie mialam w tej grze i bylam zaskoczona, zreszta i tak nie jadlam zadnych galaretek i sphagettii czy ciasteczek, poprostu samo wyszlo. A najdziwniejsze jest to ze one nie byly identyczne! maja inne rysy twarzy1 bo jak mam normalne dzieciaki (ktore urodzily sie z jednego zwiazku) to wygladaja wszystkie tak samo!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 13:08   #25
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Ale pomogło....a jak dzieciak BEZNOSA się urodzi? To zmiana fryzury pomoże? Chyba nie. Miałem już taki przypadek z 3 razy ta samą rodziną. Ojciec normalne wyglada, żone miał Agnieszke Chilińską i urodziło im się dziecko. Niemowle miało normalny nos, ale gdy podrosło do większego niemowlaka to nie miało nosa! Tyko jakieś obrzydliwe wzgniecenie! Czekałem aż podrośnie do dzieciaka i co?! Dalej ma morde jak nie wiem co! Koleś miał dwa razy tak z dzieciakami, więc zabiłem Chilińską myśląc, że to jej wina. Ożenił się typek z inną, zrobili dzieciaka i...znowu mutant bez nosa! Całe szczęście, że to nie mój osobisty sim. A tak wogole to wina była tego, że Sim został zrobiony odrazu z gotową twarzą.

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 13:09   #26
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Ja miałam raz, nie polecam. U Kowali (Jasiek i Ofelia) mam właśnie chłopca i dziewczynkę. Blee...
Limonka, a co jest dziwnego w tym, że NIE były identyczne? xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 13:24   #27
limonka_as
Guest

Domyślnie

Cytat:
Limonka, a co jest dziwnego w tym, że NIE były identyczne?
no dla mnie to bylo bardzo dziwne bo jak juz wyzej napisalam w kazdej mojej rodzinie wszystkie dzieci rodza sie identyczne (a przeciez NIE sa blizniakami) , nawet jesli sa odmiennej plci, i pozniej jak dorastaja to wygladaja identycznie tylko roznia sie fryzurami czy makijazem.....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 13:54   #28
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał limonka_as
no dla mnie to bylo bardzo dziwne bo jak juz wyzej napisalam w kazdej mojej rodzinie wszystkie dzieci rodza sie identyczne (a przeciez NIE sa blizniakami) , nawet jesli sa odmiennej plci, i pozniej jak dorastaja to wygladaja identycznie tylko roznia sie fryzurami czy makijazem.....
no bo.... (i teraz wykład będzie)... jak tworzysz sima w trybie tworzenia nowych postaci, wybierasz sobie jakąś głowę, nie? i ją edytujesz. załóżmy, że jest to twarz kobiety, gdy już ją pomalujesz, ubierzesz, itd i skończysz, zaczynasz tworzyć mężczyznę. wybierasz sobie twarz i robisz jak wyżej. sęk w tym, że wybrałaś dwa odpowiedniki tych samych twarzy. odpowiednik męski i żeński. czyli ich dzieci będą wyglądały zupełnie tak samo, jako że rodzice w gruncie rzeczy są identyczni, tyle że odmiennych płci. następnym razem popatrz sobie - weź buzię jakiejś simki, wróć do miejsca gdzie wpisujesz jej imię i zmień płeć na mężczyznę. będzie to odpowiednik męski tamtej simki. podobnie w drugą stronę. mam nadzieję, że ktoś zrozumiał moje paplanie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 14:06   #29
limonka_as
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
no bo.... (i teraz wykład będzie)... jak tworzysz sima w trybie tworzenia nowych postaci, wybierasz sobie jakąś głowę, nie? i ją edytujesz. załóżmy, że jest to twarz kobiety, gdy już ją pomalujesz, ubierzesz, itd i skończysz, zaczynasz tworzyć mężczyznę. wybierasz sobie twarz i robisz jak wyżej. sęk w tym, że wybrałaś dwa odpowiedniki tych samych twarzy. odpowiednik męski i żeński. czyli ich dzieci będą wyglądały zupełnie tak samo, jako że rodzice w gruncie rzeczy są identyczni, tyle że odmiennych płci. następnym razem popatrz sobie - weź buzię jakiejś simki, wróć do miejsca gdzie wpisujesz jej imię i zmień płeć na mężczyznę. będzie to odpowiednik męski tamtej simki. podobnie w drugą stronę. mam nadzieję, że ktoś zrozumiał moje paplanie.
Rainne wiem o co Ci chodzi tylko ze ja mam zupelnie rozne twarze faceta i facetki tzn. to nie sa te same odpowiedniki jak napisalas, sa zupelnie inne bo ja wybieram inne twarze, a mi chodzilo nie o to ze dzieci sa identyczne jak ich rodzice tylko o to ze jak na przyklad rodzice urodza jedno dziecko i zalozmy sa parenascie dni drugie dziecko to te dzieciaki sa identyczne,

P.S. Nie o to mi chodzilo co napisalas ale dzieki ze probowalas pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 14:53   #30
KubuS
Guest

Domyślnie

a mi sie stalo cos jeszcze gorszego. Dalem staraj sie o niemowle, baba byla w ciazy, wszytko pieknie ladnie, a tu bach!!!!! Dziecko kosmita. I co ja mam zrobic z tym fantem ???
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania