![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
siemka!!ja za pierwszym razem rodzac dziecko bylam w szoku bo urodzilam blizniaki.nie chcialam ich i jedno skasowalam ale wracajac z powrotem na parcele dziecko lezalo przy wejsciu.ja nic specjalngo nie robilam aby miec blizniaki po prostu same wyszly!! xP
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Heh, no czesto tak bywa...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
a mi sie wczoraj urodzily pierwsze blizniaki jakie mialam w tej grze i bylam zaskoczona, zreszta i tak nie jadlam zadnych galaretek i sphagettii czy ciasteczek, poprostu samo wyszlo. A najdziwniejsze jest to ze one nie byly identyczne! maja inne rysy twarzy1 bo jak mam normalne dzieciaki (ktore urodzily sie z jednego zwiazku) to wygladaja wszystkie tak samo!
|
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ale pomogło....a jak dzieciak BEZNOSA się urodzi? To zmiana fryzury pomoże? Chyba nie. Miałem już taki przypadek z 3 razy ta samą rodziną. Ojciec normalne wyglada, żone miał Agnieszke Chilińską i urodziło im się dziecko. Niemowle miało normalny nos, ale gdy podrosło do większego niemowlaka to nie miało nosa! Tyko jakieś obrzydliwe wzgniecenie! Czekałem aż podrośnie do dzieciaka i co?! Dalej ma morde jak nie wiem co! Koleś miał dwa razy tak z dzieciakami, więc zabiłem Chilińską myśląc, że to jej wina. Ożenił się typek z inną, zrobili dzieciaka i...znowu mutant bez nosa! Całe szczęście, że to nie mój osobisty sim. A tak wogole to wina była tego, że Sim został zrobiony odrazu z gotową twarzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Ja miałam raz, nie polecam. U Kowali (Jasiek i Ofelia) mam właśnie chłopca i dziewczynkę. Blee...
Limonka, a co jest dziwnego w tym, że NIE były identyczne? xP |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
P.S. Nie o to mi chodzilo co napisalas ale dzieki ze probowalas pomoc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
a mi sie stalo cos jeszcze gorszego. Dalem staraj sie o niemowle, baba byla w ciazy, wszytko pieknie ladnie, a tu bach!!!!! Dziecko kosmita. I co ja mam zrobic z tym fantem ???
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|