![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ja otrzymałam dużo nagród- ale nagrody publiczności nie udało mi się zdobyć...
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Do mnie od dawna fanatyk nie przychodzi. Moja simka jest największą gwiazdą na parceli już od dłuższego czasu, ma wiele nagród ale nie publiczności. Też chciałabym ją mieć.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Moja simka miała 2 nagrody Simmy, trzy twangi ze złota, dwa srebne i cztery brązowe ( to są nagrydy muzyczne ) trzeba się ciężko napracować aby je dostać, ale gwiazdy z dzielnicy show-biznesu jak się z nimi orzenisz to on odrazu dostanie nagrodę.
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ale kto dostaje i jaką? Twój sim czy kto?
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Jak orzenisz się z jakimś simem gwiazdą, to on jest twoim simem. Przyjeżdża limuzyną Merilym Monroe i daje nagrode simmy simmy a sim to odbiera i idzie położyć na swoją gablotkę.
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Do simmów nie trzeba męża ani żony
|
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Powiedzcie mi jak zdobywać te nagrody!
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
nagroda za osiagniecia :simmy simmy zdobywasz jak masz odpowiednio wyskoki poziom gwiazdorstwa i przykładasz się do pracy do wtedy przyjeżdża merilyn monroe limuzyną i wrecza ci nagrode.
i sa jeszcze nagrody za występy, jak dobrze ci pójdzie na jakimś obiekcie zalożmy kręcąc flm to możesz zdobyć statuetkę z kamerą. Są statuetki złote, srebrne i brązowe. Nagrody za występy tonagroda aktorska, świata mody i muzyczna |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|