![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz jest troche dziwaczny o_O ale w środku śliczny ^^ Najbardziej podoba mi się pokój Nataszy,łazienka i kuchnia.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
jezeli polowa oceniajacych pyta o link do domku a zamieszczajacy po kilku odpowiedziach nic nie wspomnial o linku oznacza to, ze autor wcale nie ma zamiaru udostepmniac domu ;p
z jakich powodow? nie mam pojecia.. "bo to moje!" albo ma za duzo niedociagniec.. |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ogolnie dom robi przyjazne wrażenie
![]() niezla bryła i w wiekszości ladnie w środku, ale jedno mnie męczy, a mianowicie niektóre rzeczy przenikają ściany (np. palma w salonie i łóżko w czerwonej sypialni) no ale to już jest czepianie się z mojej strony ![]() PS Czy ja jestem ślepa i nie widzę, czy tam naprawdę nie ma schodów prowadzących na piętro? |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Wszystko ładnie, pięknie, tylko jedno zastrzeżenie "NIE WIDZĘ LINKA!"*tupie nogą i robi naburmuszoną minę*
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek,masz super meble.
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Dziękuje Wam za te oceny!!! Wielu z Was pyta się o link ale niestety nie mogę go zamieścić gdyż już dawno nie mam tego domu. Moja gra od czasów kiedy miałam ten dom przeżył jeszcze jakieś 3 reinstalki i chyba niedługo będę musiała zrobić następną
![]() ![]() EDIT schody są na pewno bo grałam w tym domku lecz musiałam nie ująć ich na zdjęciu Ostatnio edytowane przez JuStYnKa : 28.04.2006 - 16:07 |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny, więc nie będe się rozpisywać. oceny to:
z zewnątrz 10/10 z wewnątrz 9,5/10 ocena ogólna: 19,5/20 |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
ato muj blog pooba sie @@@@
[IMG] ![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Hmmm...
Bryła jest średnia. Niepodobają mi się okna, bo nic przez nie nie widać(przynajmniej takie mam wrażenie). W środku jest cudownie! Bardzo mi się podoba! Więc: Bryła: 6/10 Wnetrze: 10/10 Razem dam: 9/10 :* A jak dasz do ściągnięcia i A jak jeszcze mi powiesz, że masz nocne życie i Na studiach to: 10/10 Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! :* |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|