![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajna ta Lindsay x).
No, ale nie o niej miałam pisać tylko o domku. Z zewnątrz jest bardzo ładny, a szczególnie od tyłu, gdzie mieści się ten tarasik z ogródkiem. W wewnątrz też jest świetny. Normalny, zwykły dom nowoczesnego pokolenia. Dodatki również mi się podobają. Jedyne co mi nie pasuje to ta kuchnia. A raczej te rolety na oknach. Przez to w kuchni wydaje się być ciemno, a ja wolę jak kuchnia jest w jasnych kolorach i gdzie jest duży dopływ światła. Sypialnia Antonia i Eveline jest najlepsza, bo uwielbiam zielone pomieszczenia. Ogólnie jest super - 9/10. Pozdrawiam i czekam na link x).
#24 |
Guest
|
![]()
Z zewnatrz domek jest zupełnie zwykły, ale w środku jest świetny. Podoba mi sie ta kuchnia i sypiania.
Ostatnio edytowane przez riannon : 05.05.2006 - 14:35 |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Śliczne ! piękny domek, nie ma co.
Ogółem Zewnątrz: +Duży dom +Ogródek +Architektura Wewnątrz: (trapią mie troche te klamki w drzwiach przeźroczystych xP ) +Architektura +Dodatki z neta +styl Ocena: 5 ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Śliczny! Najbardziej mi się podoba ogródek. Skąd ściągnęłaś roślinki? Dam 9/10
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz zupełnie mi się nie podoba. Za to w środku... Zupełnie inna bajka. A więc:
- wnętrze: 10/10; - na zewnątrz: 3/10; - razem: 6,5/10. |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Awwwwwww *_____* Ale cudny dom! 10/10 bez wahania. I jedyna rzecz która nie podoba mi się w tym domu, jedna jedyna, to drzwi wejściowe, te ciemnobrązowe. Ale i tak domek cudny. Jak Rapid się uspokoi, to dasz do ściągnięcia? ^^
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
hm.. jednak ja się przyczepię
![]() A mianowcie, nie podoba mi się kolor ścian zewnętrzych xp Bryła jest znakomita jak i ogródek ,którym byłam zauroczona ***_*** ![]() Natomiast w środku, jest jak dla mnie,okropna łazienka ![]() Reszta jest bardzo znakomita i świetna ![]() ![]() Pozdrawiam. :* |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|