![]() |
#22 |
Reputacja: 20
|
![]()
No właśnie... nawet nie ma opisu, dla kogo jest przeznaczony... :con:
Jeśli ktoś nie ma półścianek z NŻ, to może dobudować ściany zamiast dachu i obniżyć je za pomocą boolpropa constrainelevation floor? Wiecie, o co mi chodzi? O dobudowanie drugiego piętra i obniżenie tych ścian, żeby wyglądały, jak półścianki i to będzie jak dach. :con: Inaczej wytłumaczyć nie umiem. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym nie trudno zbudować dom w swoim ulubionym stylu, z rzeczy, które ma się pod ręką. A jeśli ma się temat narzucony, trzeba trochę poszperać, popracować. To chyba o to w tym chodzi. To właśnie nie jest ograniczeniem pola do popisu, a właśnie daniem go na całej linii. Jak już mówiłam - nie trudno zrobić coś, co się potrafi. Sama również nie przepadam za nadawaniem tematów moich prac, jednak myślę, że w konkursach właśnie o to chodzi. Dla mnie z kolei nieatrakcyjnym jest przymus budowania tylko z maxisowych obiektów, bo tu właśnie jest mało pola do popisu (trudno uchwycić konkretny styl, epokę itp. bo zwyczajnie nie ma z czego tworzyć a każdy używa tego samego i wszystko jest podobne). I na koniec, nie wiem, jaka jest prawda, jednak wiele osób często trzyma swoje prace do ostatniej chwili w ukryciu. Ja przeważnie swoje publikuję dość późno, żeby wprowadzać ewentualne poprawki (np. jeśli natrafię na ciekawe przedmioty) i aby nikt nie "zrzynał" moich pomysłów. |
|
![]() |
#24 |
|
![]()
Może masz trochę racji.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tego, że nie każdy lubi narzucany temat. Pewnie że nie! Ja też nie lubię. Ale to konkurs. We własnym stylu można budować domy i wrzucać do galerii. Konkurs jednak musi mieć jakąś tematykę, coś przez pryzmat czego będzie można oceniać. Jakiś wyznacznik. |
|
![]() |
#26 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#27 |
|
![]()
Dobra, wygrałaś.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Z tego co widzę, przedłużyliście termin oddawania prac. Przeboleję, choć uważam za niesprawiedliwe. Mam tylko nadzieję, że reszty regulaminu nie będziecie zmieniać przed samym końcem zabawy.
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
ah...ale ze mnie gupek xP
Musiałem zapomnieć..ah,przeboleje. Ale ja tak samo jest za własnym poczuciem stylu,nie dlatego że zrobiłem nie do tematu tylko że każdy lubi budować po swojemu,nie słuchać sie innych.Przynajmiej ja i może większosć.Więc mam nadzieje że dostane przynajmiej ten jeden,mały,maciupienki głos od kogoś ![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|