|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
bardzo mądra wypowiedź Willa bo obok morza ^^. Chatka biednego rybaka obok morza tez bedzie willa? ![]() A tak pozatym całkiem ładne, tylko ta kuchnia obleśna. |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja się chyba zastrzele
.Dom 1000000/100.Dasz do pobrania?
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
E tam, Angie... Nie przejmuj się, bo jest dobrze. Domek ma kilka wad, ale jak na pierwszy na forum jest świetny
Pamiętaj, że kazda ocena jst subiektywna Pozwolisz chyba, bym skomentowała dokładniej, gdy umieścisz drugi domek? Bo jestem przekonana, że wtedy wyjdzie przecudnie!
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Nie podoba mi się, kolory są za jednolite i za dużo dodadków z neta.Moja ocena:5/10.
|
|
#6 |
|
|
A mnie się podoba. A jeśli chodzi o pokój, to sądzę, że to takie "przejście dziecka w inny wymiar". Nie pasuje może do innych pokoi, ale najważniejsze jest aby dzieciak czuł się w nim jak najlepiej i w swoim świecie :smirk: . No, a czy niektóre dziewczynki (takie młodziuteńkie) nie mają bzika na punkcie różu? No Nic, dom piękny i jak na pierwszy raz jest naprawdę bardzo dobrze.
9/10 :* |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
No ojciec wygłąda jak dziewczyna ale to co
![]() A mi sie nie podoba że jest ten zegat w pokoju dziewczynki |
|
|
#8 |
|
Guest
|
No ojciec wygłąda jak dziewczyna ale to co
![]() A mi sie nie podoba że jest ten zegat w pokoju dziewczynki |
|
|
#9 |
|
|
jak dla mnie śliczny. Uwielbiam nowoczesne wnętrza ale takie w których nie brak delikatności (firanki). Wg. duże pokoje nie są w tym przypadku złe. Pokój dziecka jest przesłodzony ale nie przez meble ale przez ich kolor. Lepszy byłby niebieski albo jakiś inny pastelowy. Daje 9.5/10
PS: Bardzo ładny przedpokój
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Na dole jest pięknie wszystko do siebie pasuje. Jednak góra nie przypadła mi do gustu. Zestaw do ćeiczeń przy schodacfh? Wygląda to tak jakbyś chciała poprostu zapełnić przestrzeń.Daje 9,5/10
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|