![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Jedyne co mi się podoba to salon w starym stylu. Z parsimonious raczej ciekawych rzeczy nie znajdziesz. Poszukaj na jakiś innych stronach nawet na polskiej Lazurowej Promenadzie
|
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Średnio mi się podoba. Wszędzie straszne zamieszanie (najgorsza jest kuchnia, nie wiem, czy wytrzymałabym w niej chociaż 10 minut!). Salon z pewnością jest drewniany, ale czy to stary styl...?
Dobrze by było, gdyby na zdjęciach nie było widać kratek. Podsumowując: 4,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 11
|
![]()
Uważam, że ogródek jest urządzony trochę zbyt dokładnie - wszędzie równe ścieżki, grządki tak samo. Może tylko mi to się nie podoba ,ale trudno.
Myślę też, że lepiej jakby cały dom urządzony był w jednym stylu. 4.5 / 10 Widać, że włożyłeś w to sporo pracy ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Szczerze jakoś mi się trochę nie podoba.Ta bryła jest taka zwykła nic rewelacyjnego.Podoba mi się ten kolorowy ogródek.Kuchnia jest ładna nie jest zła ale trochę staroświecka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Pomieszałeś wszystkie style jakie się tylko dało i chyba tylko dlatego żeby użyć dodatków z neta. Łazienka mi się szczególnie nie podoba. Najlepszy z tego wszystkiego jest chyba pokój dla małego dziecka. Może spróbuj zrobić mniejszy domek,taki starter dla pary bądź dla singla. I jak go już będziesz urządzał to postaraj się pościągać meble które będą do siebie pasować kolorystycznie. Jeśli nie ściągnięte to sam Maxis, ewentualnie jakieś dodatki z neta. A i jedna rada co do ogrodu. Nie rób takich rządków wszystkich kwiatów. Wybierz jedno wielkie miejsce, tam ,,zasadź" kwiaty a przy nich postaw np. ławkę czy tam stolik.
Pozdrawiam ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|