|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Kupujcie w amazonce, mają tam za 79zł....!
http://www.amazonka.pl/the-sims-3-po...01630543.bhtml - tam wszystkie gry kupuję i książki bo mają najtaniej I mają często promocje typu darmowa wysyłka, rabaty i inne tego rodzaju rzeczy. Chyba teraz książkę za złotówkę można kupić do innego zakupu A grę jak najbardziej polecam, zdecydowanie bardziej warto zakupić niż np. "Karierę"
|
|
|
#3 |
|
|
Sorry za offtop, no ale nie mogę.
Od kiedy ? i pisz ze słownikiem, błagam >.<Nie wiem czy pisałam, ale lepiej ten dodatek niż Kariera i WP.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Jeszcze nie posiadam "Po Zmroku", dlatego chciałam trochę o nim poczytać. Dowiedziałam się parę przydatnych rzeczy które przekonały mnie do zakupu. Osobiście uważam że warto go kupić.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A ja nadal nie wiem czy kupić, czy nie. Bardzo zachęca mnie do tego możliwość zostania celebrytą, bo tego brakowało mi w dwójce, ale jak pomyślę sobie o pustych klubach... bez sensu są takie "imprezy" - bez ludzi. Jak myślicie? warto ? I czy pojawiają się jakieś nowe możliwości nie opisywane dotąd ?
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Kupiłam i nie ma aż tak mało ludzi, jeśli się chodzi do tych modnych klubów. Ja nie żałuję. Nie wiem, czy było wspomniane, ale pojawia się metro, winda. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja uważam,że powinnaś go kupić.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Warto kupić.
W gazecie można znaleźć "Modne kluby nocy". Poza tym jest mnóstwo nowych opcji |
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
Ja się zastanawiam nad kupnem dodatku i obawiam się błędów w grze po zainstalowaniu dodatku. Ponieważ ostatnio kupiłam akcesoria Szybka Jazda, to po kilku dniach gry nie mogłam w ogóle grać bo mnie wywalało do pulpitu.I to jak odpalałam grę i konieczna była reinstalacja systemu, i teraz boję się żeby, ta sytuacja się nie powtórzyła.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
ja nie miałem błędów w PZ więc u Ciebie też nie musi ich być.
ja zdecydowanie polecam ci ten dodatek
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|