![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Ohho...naprawde co za schizy
![]() ![]() p.s.oczywiście sterowniki zainstalowane z tej płytki wcale mi nie pomogły w prawidłowym odbiorze gry TS2 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
wchodzisz na www.nvidia.pl jeżeli karta nvidi lub www.ati.com jeżeli ATI
tam downloads wybierasz karty graficzne, model i jaki system i masz najnowsze dostępne dla danego systemu ![]() ściągasz po scianieciu kasujesz poprzez dodaj/usuń stare stery i restart kompa, po restarcie wykrywa karte i chce szukac sterów(w 98, w xp normalnie wszystko wygląda). Odpalasz instalke nowych sterów, potem zaś restart lub 2(ja miałem 2) i jak nowe stery nie pomogą to znaczy że albo z grą albo z twoją kartą ![]() Ostatnio edytowane przez Pingwin : 16.10.2004 - 12:24 |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
najlepiej mieć zainstalowane najnowsze, powtarzam, one obsługują wszystko
![]() mi nowe gry p benchmarki zawieszały się z powodu sterów, z cd. zainstalowałem najnowsze dostępne dla mojego systemu (win 98) i wsie gry chodzą i benchmarki, zero błędów ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
a ja mam jakoś najnowsze stery ( seria ForceWare 5.x ) i działa
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Zgadzam sie że kazdy komputer jest inny
![]() ![]() Ok.Zainstalowałam ponownie sterowniki z płytki.A figa!Nic sie nie stało. Mój problem pojawił sie mój dużo wczesniej.Postanowiłam zrobić reinstalacje mojego XP.Myślałam ze rozwiaze to wszystkie problemy.Nieprawda.Problemy pozostały w niezmienionej formie ![]() ![]() ![]() I co teraz?Czy mam szukać naj-najnowszej wersji sterowników?A moze raczej skompinowąć skąds płytke ze starszą wersją? :\ |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
KOCHAM WAS WSZYSTKICH
![]() ![]() ![]() ![]() Mam Windows Xp i karte graficzną GeFOrce4 MX/Ti VGA . Na stronie nvidi sciagnełam odpowiedni sterownik.Pokazało mi sie ze nie przeszedł on prob prawdłowego działania z windowsem Xp.Ale to nic - nacisnełam ,,mimo to kontynuj instalecje''.Weszłam do gry.Domki nadal wygladały tak dziwnie(nie miały scian).Weszłam jednek do parceli...robie zdjecie - patrze!Udało się!UDało sie !Słyszycie! ![]() KOCHAM WAS !DZIEKUJE :* |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
podązałam za waszymi wskazówkami tzn ... zainstalowalam stare stery z płyty, ściągnęłam nowe... itd....itp... jednak to nie poskutkowało... ///sim_dara marze o tym samym co ty
![]() ![]() to w tabelce "informacje o sterowniku" jaką macie napisaną wersję ?? 6.14.10.6177-----> to jest moja wersja .... PS: dodam jeszcze ze podczas instalacji niektórych sterowników wyskoczył mi komunikat o braku certyfikatu z windows xp... na stronie nvidii pisze zeby to zignorowac....no i zainstalowałam ale to też nic nie dało .... ;( :wacko: :\ ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|