|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Próbowałam, pisze że to nie są moje godziny pracy. Już kiedyś miałam taki problem, co noc ten komunikat, aż w końcu mnie wywalili... I przestałam być doktorem... Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Dziwne, ja zawsze to ignorowałam, bo nie było z tym co zrobić, i nigdy nie zwolniono mojego Sima. Chyba raz się zdarzyło, że Sim sam z siebie po tym komunikacie pojechał do szpitala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A czy ona przypadkiem nie spała? Jeśli tak to nie chciała jechać. A i czy w kolejce czynności ten dyżur tak jak normalnie idzie do pracy? Jeśli nic z tych rzeczy to być może jakiś błąd gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mój sim był lekarzem i ten komunikat też się pojawiał czasami, ale on czasem szedł do szpitala a czasem nie, i jak nie poszedł to nic złego się nie działo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
to oznacza tylko, ze ma dyzur i jak bedzie sytuacja kryzysowa to ma sie zjawic. dopiero jak wyskoczy komunikat, ze w szpitalu nastapila sytuacja kryzysowa i musi pomoc, to wtedy idzie do szpitala.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Miley98 - nie, nie spała, miała wszystkie potrzeby na full, nic nie miała w kolejce czynności.
shan - a mnie raz wywalili... ![]() foda-se - dzięki. Oby to nie był błąd, tylko tak jak mówi foda-se ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiecie, jak przywrócić sprawność drzewu genealogicznemu? Przestało mi działać po zainstalowaniu Wymarzonych Podróży i tak zostało do teraz. Drzew niektórych simów nie da się nawet wywołać :/
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ściągnęłam dodatki do Ts3, fryzury, ciuchy itp.
Tego typu Packages albo jak tam się to zwie. No i po tym jak załadowałam fryzury to Simsy zaczęły mi strasznie wolno chodzić. Np. Miasto ładuje się około 3 godziny, tryb tworzenia sima około godziny. No i cała reszta straaaasznie wolno się ładuje. Usunęłam wszytskie ściągane dodatki z neta z folderów Electronics Arts. Jednak po wczytaniu (strasznie długim) Simsów ona nadal są w grze. Sprawdzałam wszystkie foldery, a tam dodatków nie było !!! CO MAM ZROBIĆ ABY NIE BYŁO TYCH DODATKÓW ?!?!? Ps : Odinstalowywałam simsy już chyba z 5 razy i to nie pomaga ! |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 86 (0 użytkownik(ów) i 86 gości) | |