|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Szczur, mysle, ze "poczta" wysla w dniu premiery, zazwyczaj tak robią. ale wiadomo - oni moga miec ustawiona date premiery np. 26. i wtedy wysla
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Przestańcie się tak zachwycać, jeszcze się doczekacie
W końcu to tylko kilka marnych dni... Nie musicie mieć chyba gry w dzień premiery? To raczej nie jest kwestia życia lub śmierci Ja osobiście czekam z cierpliwością. Co prawda już dawno zamówiłam je w necie, ale mi się nie spieszy - przyjdą to będą i już. Nigdy nie lubię zachwycać się dodatkiem przed włączeniem go na komputerze. Wolę nie zapeszać.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A ja sobie tam spokojnie kupie ten dodatek za jakiś miesiąc bo narazie mam za duzo innych wydatków
![]() Aha, a jakby się komuś przydała ta informacja to w Saturnie zawsze kupowałam dodatki 3 dni przed premierą |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Byłam dziś w EMPIKU i powiedzieli mi, że u nich gra będzie 26 sierpnia!!! Już się nie mogę doczekać!!!
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ja już normalnie nie mogę! wedlog mnie to będzie jeden z lepszych dodatków do simsów2. jestesem teraz w Warszawce, u siostry i mam nadzieję, że zostanę tu do premiery i wrócę z płytką w torbie, ale niestety chyba będę musiała wcześniej wrócić. na pewno ten dodatek będzie super! jejku ja już nie moge normalnie już chce to mieć!
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo się ciesze ,że wyjdzie nowy dodatek .Aktualnie niemam simsów ,ale ustaliłam z koleżanką ,że ja kupie sobię osiedlowy styl,a ona pożyczy mi the sims 2,nocne życie,zwierzaki,czas wolny i podruże ,a druga the sims cztery pory roku.jestem wiec bardzo podniecona i niemogę się doczekać.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
podróże przepraszam za błąd
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
od 26 sierpnia tak gdzieś do 30, musimy wybrać się z koleżanką do Empika i kupić ten bajerancki OSIEDLOWY STYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
nieno jestem tak podekscytowana że zaraz WYBUCHNĘ!!!!!!!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|