![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
http://www.polska.ea.com/games/14251,pcdvd/
moze sie premiera przesunela czy cos. w sumie imo, jesli komus wierzyc, to tylko eagames, ALE jak to bedzie, to zobaczymy idac 26. do empiku czy mm ;] |
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]()
cholera! jak jeszcze parę dni temu wchodziłam to było napisane że 26 sierpnia! no ale na niektórych stronach
są jeszcze inne daty więc dlatego od jutra codziennie odwiedzam mediamarkt w poszukiwaniu Osiedlowego Życia ![]() EDIT: kotka22 chyba 29.08 znając EA nigdy nic nie wiadomo ^^ Ostatnio edytowane przez Lattine : 20.08.2008 - 18:56 |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
Oni te daty zmieniają jak skarpetki..
Czyli w końcu 28..? (sama się pogubiłamxD) |
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]()
kotka22, na stronie ea jest napisane, ze premiera będzie 29. sierpnia. co, z reszta, pisalam juz wyzej.
|
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]()
Serwis Gry-Online.pl ponownie udostępnił poradnik do The Sims 2 Osiedlowe Życie, który przed tem usunął.
Poradnik do pobrania pod tym linkiem: http://www.gry-online.pl/poradnik_pdf.asp?ID=11681 Warto pobrać, dużo ciekawych informacji się dowiaduję =). |
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]()
kto to słyszał, już jest 21.08 a jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy premiera! :[
|
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]()
To dzisiaj już 21?! jak na stronie Ea pisze, no to chyba już 29... cassant, nie możesz się doczekać, co?
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Reputacja: 10
|
![]()
jeśli mozesz wyślij mi poradnik na maila [email protected] bede wdzeczna !!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
JUUUUPIIIIIII ! Mama mi powiedziała , że moge dostać OSIEDLOWE ŻYCIE NA UUUURRRROOOODDDZZZIIINNNYYY (urodziny) czyli 5 września.
PS : Dla użytkowników , którzy niewiedzą jak superowy jest ten dodatek niech sobie przeczytają o nim w internecie. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|