![]() |
#362 |
Guest
|
![]()
Dzieciaki mogą też mieć czarne róże, ale i tak siędo niczego nie przydają, tylko zaśmiecają magazynek
|
![]() |
#363 |
Guest
|
![]()
czy ktoś już odkrył jakiś tajemny czr??
|
![]() |
#364 |
Guest
|
![]()
E,wątpię.Ja się staram odkryć,ale nic z tego. <_< -_-
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
![]()
A jest jakis tajemny czar ??
|
![]() |
#366 |
Guest
|
![]()
Tak!Podobno kilka.Gdy zapytasz księge czarów chyba o składniki to powie ci coś na ten temat.O to samo możesz się zapytać tajemniczego gościa.
![]() |
![]() |
#367 |
Guest
|
![]()
Moge Ci odpowiedzieć na jedno pytanie: Co robią pelargonie? Otóż pelargonia po pewnym okresie (baaaaaardzo dłuuuuugim okresie) zaczyna -_- hmm... kwitnąć!
Zaczynają koło niej lattać pszczoły i później można z niej wydobyć pył chochlików. Nie wiem co robi korzeń problemu, ale biorąc logicznie to pod uwagę jego nazwa KORZEŃ - czyli np. początek, PROBLEMU - problemu. Rozumiecie? Im bardziej rośnie tym większy nasz problem! Zaczyna się od malutkiego korzonka (problemu)... TO JEST MOJA TEORIA! ^_^ Pewnie wszyscy wiedzą już o tym od lat, a ja tu swoje teorie wykładam! ![]() |
![]() |
#368 |
Guest
|
![]()
Pelargonie podobno dają pył chochlików.Ale nie wiem co korzeń problemu robi.Chyba tylko ładnie wygląda.
|
![]() |
#369 |
Guest
|
![]()
Hej! Sory, ze zchodze z tematu, ale jak juz sie zciągnie te krysztaly to gdzie one są? W trybie kupowania?
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
Tak jak mówisz,są w trybie kupowania.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |