|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja mam duużo problemów i biore ten głupi proszek z Chin który ma pomagać a np. jak jestem gdzieś gdzie stoi sam posąg i już go wszędzie przenmiosłam to mi świeci ten posąg albo drzwi,które nie wiem jak odblokować to zamiast gdzie mam iśc np po klucz to mi sie te drzwi świecą.No,ja też mam problem z tą piwnicą we Francji,z "odgłosami " w muzeum i z domem Landgraaba ale już mniej więcej skapnęłam się,bo dużo piszecie bardzo przydatny temat !trudne są te misje czasem nawet bardzo ...
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misja w egipcie. Mam szukać wskazowek w komorze na targu weszlam w podziemie pochodzilam pozbieralam i nie wiem co dalej bo nadal nie wykonalam zadania Pomocy !!
Gdzie Moge znajsc klucz do magazynu targowego nr 5?? Prosze o Pomoc Ostatnio edytowane przez Zyleta15 : 04.03.2010 - 21:43 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzieki Bardzo
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misją we Francji,otóż moja simka ma zbadać egipską galerię,ale nie wiem jak mam to zrobić;/ chodzę,szukam i nic! Pomocy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak mogę wejść do bazy, która znajduje się u Aishy Lufti?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mam pytanie jak był ten kod,żeby budować w grobowcach ??!!!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam pytanie takie - czy ktoś moża ma listę miejsc, gdzie można coś okdryć w każdej z lokalizacji?
We Francji nurtuje mnie, czy mogę cokolwiek zrobić na cmentarzu lub pływającej luźno wysepce na którą nie ma wejścia [można się teleportować tylko] ? W Egipcie - czy mogę cokolwiek zrobić na cmentarzu Może taka lista była, nie wiem jak znaleźć [po jakich tagach ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|