![]() |
#361 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mógł by mi ktoś napisać jaką misję muszę przejść aby zdobyć topór pangu? Z góry dziękuję. http://forum.thesims.pl/images/smilies/wink.gif |
![]() |
|
![]() |
#362 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Guest
|
![]()
ja mam problem z misja "na patrolu" musze tam przebadac muzeum i newiem jak...prsze o pomoc
|
![]() |
![]() |
#364 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#365 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Olśniło mnie! ![]() ![]() EDIT2: Jeszcze jedna sprawa, mianowicie jak jest kopalnia miedzi w Egipcie, to jest taki pokój, gdzie schody są zagrodzone głazem. Głaz rozwaliłem, ale jak zejdę na dół, to jest taki pokój dziwny, i nie wiem jak mam przejść na drugą stronę: http://www.bankfotek.pl/view/557706 Kombinowałem tak jak wyżej z Sauronem, ale nie działa w żaden sposób :< BTW, ciekawe czy mnie ktoś jeszcze pamięta :p Ostatnio edytowane przez Tuptuś : 03.03.2010 - 17:15 |
|
![]() |
![]() |
#366 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Guest
|
![]()
Ja mam duużo problemów i biore ten głupi proszek z Chin który ma pomagać a np. jak jestem gdzieś gdzie stoi sam posąg i już go wszędzie przenmiosłam to mi świeci ten posąg albo drzwi,które nie wiem jak odblokować to zamiast gdzie mam iśc np po klucz to mi sie te drzwi świecą.No,ja też mam problem z tą piwnicą we Francji,z "odgłosami " w muzeum i z domem Landgraaba ale już mniej więcej skapnęłam się,bo dużo piszecie bardzo przydatny temat !trudne są te misje czasem nawet bardzo ...
|
![]() |
![]() |
#368 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Guest
|
![]()
albo wpisac kod testingcheatsenabled true i z shiftem kliknac na ziemi,a bedzie opcje teleportuj sie tutaj
|
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misja w egipcie. Mam szukać wskazowek w komorze na targu weszlam w podziemie pochodzilam pozbieralam i nie wiem co dalej bo nadal nie wykonalam zadania Pomocy !!
Gdzie Moge znajsc klucz do magazynu targowego nr 5?? Prosze o Pomoc Ostatnio edytowane przez Zyleta15 : 04.03.2010 - 21:43 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|