Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.08.2004, 16:52   #371
Sebastian
Guest

Domyślnie

ja zciągnąłem grzyb co daje umiejeętności a potem za chwilę mi urosły kryształy

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.08.2004, 20:54   #372
Tosia
Guest

Domyślnie

A ja wogóle nie mam zielonego pojęcia o czarowaniu. Mam kilka składników a nawet nie umiem wyciągnąć różdżki. A tak przy okazji co zrobić by te krasnale podwórkowe od kwiatów stworzyć, lub jak zdobyć kryształy, albo zasadzić i pielęgnować swoje małe gospodarstwo rolne ? Błagam pomocy !!!

stare 14.08.2004, 07:56   #373
Binek
Guest

Domyślnie

:wacko: A tak wogle to fasola wyrośnie jak bede uczył się czarów czy jak będe je rzucał?

stare 14.08.2004, 08:52   #374
bloodwave
Guest

Domyślnie

na poprzedniej stronie............jest napisane <_< nastepnym razem przglądnij..........czas biszkopt zamienia głowe sima w oslą.....i nie dochodzą żadne nowe zaklęcia

stare 14.08.2004, 11:35   #375
Binek
Guest

Domyślnie

Mógł by mi ktoś pomoc i powiedzieć czemu moja fasola nie rośnie?

stare 14.08.2004, 16:34   #376
A*G*A
Guest

Domyślnie

Mam taki mały problemik.Ściągnęłam sobie z cheapfrills taką księge która daje składniki i magimony itp. ,oraz jeszcze inne rzeczy do abry i nagle nie moge czarować w tej dużej maszynce używając masła, poprostu wogóle sie nie wyświetla w spisie składników, a z tą małą maszynką jest wszystko dobrze. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego? Może powinnam coś wykasować?

stare 14.08.2004, 18:58   #377
imigas
Guest

Domyślnie

a ja mam pytanko: gdzie moge znaleźć "konfetti klauna"??

wiem, że dzieś w tym temacie było o tym mówione, bo skorzystałem z Szukaj ale 29 stron...... to nie dla mnie

stare 14.08.2004, 19:05   #378
Lillian
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by imigas@Aug 14 2004, 07:58 PM
a ja mam pytanko: gdzie moge znaleźć "konfetti klauna"??

wiem, że dzieś w tym temacie było o tym mówione, bo skorzystałem z Szukaj ale 29 stron...... to nie dla mnie
Ech...Poprzeglądaj te 29 stron... -_- Ale dobra,powiem ci <_< .Konfetti Klauna dostaniesz za wykonanie zadania,które zleci ci sprzedawca z Abrakadabrowa gdy z nim pogadasz. :mellow: Za wykonane zadanie dostaniesz losowo wybrany składnik.Wśród tych losowych składników jest też Konfetti Klauna.

stare 14.08.2004, 19:06   #379
Ira
Guest

Domyślnie

Och szłau można dostać, wszyscy o to pytają! (czytałam cały temat) Podejdź do któregoś ze sprzedawców i kliknij na niego "Rozmawiaj" i da ci zadabnie. Jak je wykonasz dostaniesz składnik(niekoniecznie ten). :mellow:

stare 14.08.2004, 19:54   #380
Panna_night
Guest

Domyślnie

Mam pytanie. Dużo czaruję, ale nie żucam uroków. Pelargonie u mnie wogóle nie rosną a ja potrzebuje pyłu hohlików. A i co zrobić z tymi skrzatami ogrodowymi ? U mnie wogóle ich nie ma a ja bym chciała je mieć. I jak można zdobyć smoka ?

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania