![]() |
#372 |
Guest
|
![]()
A ja wogóle nie mam zielonego pojęcia o czarowaniu. Mam kilka składników a nawet nie umiem wyciągnąć różdżki. A tak przy okazji co zrobić by te krasnale podwórkowe od kwiatów stworzyć, lub jak zdobyć kryształy, albo zasadzić i pielęgnować swoje małe gospodarstwo rolne ? Błagam pomocy !!!
|
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
:wacko: A tak wogle to fasola wyrośnie jak bede uczył się czarów czy jak będe je rzucał?
|
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
na poprzedniej stronie............jest napisane <_< nastepnym razem przglądnij..........czas biszkopt zamienia głowe sima w oslą.....i nie dochodzą żadne nowe zaklęcia
|
![]() |
#375 |
Guest
|
![]()
Mógł by mi ktoś pomoc i powiedzieć czemu moja fasola nie rośnie?
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
Mam taki mały problemik.Ściągnęłam sobie z cheapfrills taką księge która daje składniki i magimony itp. ,oraz jeszcze inne rzeczy do abry i nagle nie moge czarować w tej dużej maszynce używając masła, poprostu wogóle sie nie wyświetla w spisie składników, a z tą małą maszynką jest wszystko dobrze. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego? Może powinnam coś wykasować?
|
![]() |
#377 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanko: gdzie moge znaleźć "konfetti klauna"??
wiem, że dzieś w tym temacie było o tym mówione, bo skorzystałem z Szukaj ![]() |
![]() |
#378 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
Och szłau można dostać, wszyscy o to pytają! (czytałam cały temat) Podejdź do któregoś ze sprzedawców i kliknij na niego "Rozmawiaj" i da ci zadabnie. Jak je wykonasz dostaniesz składnik(niekoniecznie ten). :mellow:
|
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Dużo czaruję, ale nie żucam uroków. Pelargonie u mnie wogóle nie rosną a ja potrzebuje pyłu hohlików. A i co zrobić z tymi skrzatami ogrodowymi ? U mnie wogóle ich nie ma a ja bym chciała je mieć. I jak można zdobyć smoka ?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|