Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.11.2006, 09:29   #31
gregorycroft
Guest

Domyślnie

Mi się bardzo podoba! (sam nigdy nie robie ładnych domów bo nie potrafie zagospodarować zbyt dużej przestrzeni)

Daje 10/10.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.02.2007, 18:29   #32
moniaa168
Guest

Domyślnie

Domek bardzo ładny tylko za dużo roślin przed domem :con: bardzo podoba mi się pokoik dziecka 9/10

stare 23.02.2007, 18:38   #33
Karolcia_884
Guest

Domyślnie

nie za bardzo podoba mi się twoj domek. ta niebieska podloga przed domem nie pasuje. w srodku nie jest najgorzej choc nie jestem zacwycona. moja ocena to 5,5/10

stare 27.02.2007, 11:57   #34
kyku
Guest

Domyślnie

nie znoszę symetrycznych domów z zewnątrz.. ani symetrycznych ogródków a poza tym troche pusto, a przed domem za dużo kwiatków jednak jest ,także ocena wyglądu zewnętrznego to niestety tylko 3/10

w środku też nie najlepiej.. nic nie trzyma się kupy..szczególnie w pokoju dziecka najładniejszym pomieszczeniem w domu to chyba łazienka, aczkolwiek rewelacyjna to ona wcale też nie jest.. 5/10

ocena końcowa niestety tylko 4/10

stare 27.02.2007, 18:50   #35
Windrider

Reputacja: 10
Domyślnie

Fuuu, za nic bym sie tam nie wprowadzil =) Nie zycze zycia w czyms takim ani, sobie, ani lalkom barbi siostry, ani simom, ani nawet triszel bo to jednak za dobry dom dla niej =)
Windrider jest offline  
stare 27.02.2007, 19:57   #36
Heaven
Guest

Domyślnie

w porównaniu do innych domków któe widziałam to jest kiepski....
Ale mimo wszystko całkiem całkiem...
Między innymi nie pasuje fontanna w łazience...domek może być
podobają mi się te pokoiki dziecięce
5/10

stare 27.02.2007, 19:58   #37
lafilette
Guest

Domyślnie

jabuk xxxDDD

eh. ta wykładzina w gwiazdki...
<paka>

stare 05.03.2007, 18:38   #38
Jutka6
Guest

Domyślnie

Jak na mnie to jest tak: dach taki trochę wysoki, ale dobra zostawmy go. Jedziemy dalej ogród i widzę dużo kwiatów współczuje podlewającym Kolory we wszystkich pokojach dobre i pasują. Nie pasuje mi to, że "jadalnia" jest na dworze. Ja rozumiem, że to są simy, ale żal mi ich jak np. jedzą w nocy obiad w krótkim rękawku (brrrrr). I jeszcze jeden minus dom przez te wszystkie "skośne ściany" jest strasznie duży, a gdyby ich nie było tylko proste zrobiłby się przytulny i mały. Ogółem 7,5/10

stare 11.03.2007, 17:03   #39
gabi199313
Guest

Domyślnie

Bryla domku spoko tylko nie pasuja te plytki przed wejsciem... W kuchni tak jakos malo przytulnie. Salon spox. Pokoj dziecka bardzo mi sie podoba W lazience nie pasuja plytki. I ten dywanik... Na tarsie sa meble jak do pokoju. :-/ Ogrod jest super! Ogolnie to w tych pokojach jest jakos pusto i malo przytulnie. Daje 4,5/10. Pozdroffka!!

stare 17.03.2007, 00:09   #40
Aleks
Guest

Domyślnie

Mi, jak wielu innym, nie pasuje podłoga na tarasie- źle wygląda z drewnianym stołem i krzesłami, ale bryła domu i jego otoczenie są dopracowane, a dach w pewnym stopniu odwraca uwagę od felernej klepki. Kuchnia nawet ładna, ale dla mnie zbyt mało urozmaicona. Można byłoby wpasować tam jakiś kwiatek lub obraz. W salonie pasują mi czarne meble do czerwonej podłogi i ścian, ale drażni mnie obraz z czajnikiem. Jeśli chodzi o biurko, to lepiej wyglądałoby zestawienie: czarne biurko i czerwona lampka, ale nie jest źle. Elementy zieleni też poprawiają wygląd tego pokoju. Nie podoba mi się za to pokój dziecka, ponieważ wzrok na samym początku pada na to „coś” na środku i ogólnie jest zbyt dużo różu. Zestawienie mebli i stonowanie kolorów, zwłaszcza w dziecięcym pokoju, powinno dawać wrażenie głębi i wszechstronności, a u Ciebie tego nie widzę. Co do łazienki, to jest dość ładna, ale nie podoba mi się ten kawałek dywanu w gwiazdki, kratka w podłodze obok wanny i...sama wanna. Bardzo miskowata. Miejsce do odpoczynku jest proste, ale ładne.
Podsumowując: Domek ładny, ale w kilku miejscach niedopracowany kolorystycznie.
Moja ocena: 7/10 (-1 za podłogę na tarasie, -1 za pokój dziecka, -1 za łazienkę).

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania