Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Czy płacisz za rachunki?
Zawsze, odrazu jak tylko przyjdzie 47 18.88%
Z reguły tak, choć czasem zalegają mi listy 133 53.41%
Jak mi się chcę to tak... 41 16.47%
Uwielbiam jak komornik zabiera mi z domu kible 28 11.24%
Głosujących: 249. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.12.2007, 14:39   #31
Nikol112
Guest

Domyślnie Odp: Darmowe jedzenie-liściki :)

Ja dostałam łajnobombe.Nie wiem kiedy sie to stało ale patrze prze moim sklepem jest jakaś paczka która sie paliła.Wzięłam tryb kupowania i pisało że to łajnobomba.Simka podeszła i ja zdeptała i przestała sie palić.Zaczęła śmierdzieć ta paczka i ja wyrzuciłam do kosza. MAM SIMSY NOCNE ŻYCIE OD NIEDAWNA !!!!!!! ALE PRECIERZ PRZYCHODZĄ MI TYLKO KWIATY Z LIŚCIKAMI ?????? A i jeszcze jedno moja simka była wampirem zadzwoniłam po cygańska swatke bo chciałam kupić eliksir i zaprosić kogoś na randke no dobra przesłała mi tam kogoś.Była nadal wampirem.Zakochali sie i ona go ukąsiła.Randka się skończyła. w nocy wampir przyniósł jej kwiaty.Następnego dnia chciła go zaprosić i miałam opcje zaproś na 3 dni jako gość czy jakoś tam. no dobra on sie zgodził i nie przyleciał.Próbowałam chyba 3 razy i to samo pisało.Zadzwoniłam jeszcze raz i coś tam mówił aaa... słońce musze uciekać i nie moge go zaprosić a moja simka chce się z zaręczyć. Jeszcze mam jeden kłopot bo jeden raz on mi przyszedł i wyją worek taki jak na śmieci i pojawiła sie wanna ogrodowa.On potem zaczął sie skradać ale nadal miał ten worek. DZIWNO TO WSZYSTKO PEWNIE MYŚLICIE ŻE ZGUPIAŁAM ALE TO WSZYSTKO PRAWDA !!!!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.12.2007, 10:01   #32
Beep

Reputacja: 11

Nie myślimy wcale że zgłupiałaś Tekst "Aaa słońce muszę uciekać" jest dlatego, że przecież wampiry słońce zabija, musisz go zapraszać jak się ściemni, tj. po 19.
A ta wanna z worka to prezent dla ciebie
Beep jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2007, 16:28   #33
Nikol112
Guest

A ja dostałam jakąś łajnobombe.Nie wiem kiedy się to stało bo poprostu nie zauważyłam po prostu poszłam otworzyć mój sklep i stało to na schodach a w dodatku sie paliła!Moja simka podeszła i ją zdeptała a ona zaczęła śmierdzieć(oczywiście torba a nie simka) i ją wyrzuciła do kosza.Jeszcze jedno mnie dziwi.Moja simka zadzwoniła po cygańską swatke bo chciała poznać jakiegoś faceta. No dobra,przysłała tam kogoś i zaczęli coś tam robić , ale moja simka była wampierem i go ukąsiła.Na naspępny dzień przysłał jej kwiaty z liścikiem(bo to widziałam)więc odczytałam ten liścik. Poptem go zaprosiłam i miałam opcje zaproś na 3 dni więc dałam tą opcję i przyszedł.Wyjął taki worek jak na śmieci w simach i pojawiła się wanna ogrodowa a on uciekł,potem go chciałam zaprosić i znowu była ta opcja wiec ja dałam i pisało że oki ale on nie przychodził.Próbowałam kilka razy on sie zgadzał,ale nic z tego i w końcu pisało aaa... słońce mnie parzy musze uciekać czy jakoś tak i nie przychodzi NAWET W NOCY !!!! A co z tą bomba to dostaje same kwiaty
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2007, 16:29   #34
Nikol112
Guest

acha dzieki ale jak go zapraszam to i tak nie przychodzi w nooooocy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2007, 16:29   #35
Nikol112
Guest

sorki ze napisalam dwa razy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.12.2007, 09:55   #36
Nikol112
Guest

Mam pytanko,w Nocnym Życiu da się zrobić operacje plastyczną?????Jak n ie to w jakim dodatku bo nie wiem słyszałam coś o tym,a i jak się ją robiiiiiiii????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.12.2007, 11:41   #37
miracle
Guest

Nikol.! 4 razy pod rząd. ?!
Przeczytaj regulamin. o_O

Operacje można zrobić po osiągnięciu szczytu kariery Show Biznes. Dochodzi w NS.
Edit: Żeby było na temat - ja dostaje tylko listy miłosne za randki i rachunki. xD

Ostatnio edytowane przez Moniiia : 14.12.2007 - 11:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2007, 10:49   #38
Nikol112
Guest

A GDZIE MOZNA SOBIE ZRIBIC OPERACJE PLASTYCZNA???Słyszałam o tym ale i tak nie wiem gdzie i w jakim dodatku i jak prosze powiedzcie mi jak
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2007, 10:49   #39
Nikol112
Guest

dziękiiiiiiii
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2007, 10:50   #40
Nikol112
Guest

ale jak sie ja robi a jaki sposób ?????? Ja jakimś użądzeniu czy jak ???
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania