|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oo, to jest świetne. Tylko nie pasują mi te dymmki. A raczej napisy. W niektorych miejscach nie łatwo jest przeczytać.
![]() CZekam na kolejny odc. :* |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No i super. Włączyłam grę, przygotowałam wszystko do robienia tych kilku zdjęć które musiałam dorobić już się za to zabrałam...trach, tata (który od kilku dni był na mnie obrażony i traktował mnie jak powietrze) wparował do pokoju i mi wyłączył komputer z prądu. Wszystko poszło się paść(nie zdążyłam zapisać gry), mam tylko nadzieje, że to nagłe odłączenie kompa od prądu nie skasowało mi całej okolicy (bo już miałam taki przypadek). W każdym razie dzisiaj już sie nie zabieram za kończenie tego odcinka bo A - jestem wściekła na tatę, B - mama już wróciła z pracy i nie jestem pewna czy nie weźmie przykładu z taty jak zobaczy ze "gram w Simsy zamiast robić coś pożytecznego" (wszystkie inne moje gry jej sie podobają bo "się uczę przy nich angielskiego" - ale Simsów nienawidzi, bo są po polsku :/).
Mam nadzieję ,że jutro tata powróci do swojego "traktowania mnie jak powietrze" i będę mogła dokończyć odcinek. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ech...Coraz więcej wymówek..
Ale ja Ci jeszcze wierzę... Mam nadzieję,że obejrzymy drugi odcinek jeszcze w tym roku... =d |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No to weź angielską wersję simów włącz.
![]() Mam nadzieję, że doczekamy się kiedyś tego odc. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
łaaa... jakbym widziała moją rodzinkę, a raczej moją mamę i młodszego brata :/ Bo mojego taty nie obchodzi co robię przy kompie... mam nadzieję że odcinek wogóle się kiedyś pojawi
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
rozumiem cie ostatnio moge grać tylko 1-2 godz w simsy i 1 godz interntet zależy od humoru mamy bo tata działa na jej polecenie jak jakiś robot
:wacko: a następny odcinek przydał by się też |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nareszcie ukończyłam 2 odcinek (i miałam zamiar go wstawić już około 3 ale... internet mi wysiadł w połowie uploadowania i przez 5 godzin nie mogłam sie podłączyć^^. Heh, naprawdę, pechowy coś ten odcinek ^^). Wiem, że jest w nim trochę błędów ale już poprostu nie mam siły na ich naprawianie ^^.
Mam nadzieje ,że wam sie spodoba (chociaż osobiście nie uważam , że jest taki jak chciałam żeby był). Niestety dużo w nim dialogów bo musiałam parę rzeczy wyjaśnić. W kolejnych odcinkach będzie coraz więcej akcji a mniej dialogów. Odcinek 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zrobienie kolejnego odcinka daje sobie dwa tygodnie- to tak na wypadek kolejnych problemów z rodzicami/kompem/weną/internetem. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Już się bałam, że się poddasz
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Noo, fajne. Tylkosz szkoda, że będziesz robiła tak długo, ale... Trzeba wyrozumiałości.
Podoba mi się. Czekam na następne odc. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|