![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
paka95p - nie przerażaj mnie! JA TO ROBIŁEM 2 TYGODNIE!!!!!
![]() |
#33 |
|
![]()
No mówie ,że 2+ dni
![]() No brachu szacun ;D To Ci wyszło super (Taa, wiem powtarzam sie ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Witaj
Zazdroszcze Ci tego domu! Bo jest idealny ![]() ![]() ![]() Podziwiam i pozdrawiam, steve |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
E... A... O.O
Daaawno mnie nie było, liczyłam na jakieś zmiany, a tu proszę! Marian klasyka wybudował! ;-) I wierzę, wierzę, że klasyki się długo buduje, oj wierzę... Cóż mam powiedzieć, jak zwykle piękny ogród, tylko dlaczego tak mało zdjęć koni... ![]() I mój drogi, utrzymując konie stajnię należy im także zapewnić, a co będzie jak będzie padać? Spadnie śnieg? ![]() Konie to nie tylko kosiarki do trawy... ;-) Wnętrza zagospodarowane i umeblowane jak zwykle tak jak powinno być, zastrzeżeń brak, mogę jedynie pozgrzytać zębami, że póki co nie mam czasu na budowanie czegokolwiek a i moja siostra mało bystra usunęła przypadkowo całą zawartość folderu 'ea games' ;-) Pozdrawiam i czekam na moderna! ![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Już niedługo, moja droga, modern już się buduje.
I to taki bardzo... modernowy ![]() I już teraz zapraszam do obejrzenia mojej pracy konkursowej, którą prawdopodobnie już dzisiaj (przy kiepskich wiatrach jutro) na forum wrzucę.
![]() |
#37 |
|
![]()
Dobra... Nie lubię tego typu domów ale ten jest wyjątkowy..
Przepiękny i taki realistyczny. Z resztą co ja będę pisać, wiesz to dobrze ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
genialny domek ! to jest naprawde coś.. i trzeba powiedzieć ze sie rozpisałeś .. ocena oczywiście 10/10
![]() |
![]() |
#39 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Po oglądnięciu całej posesji byłem zdziwiony jego ogromem możesz dać rzuty całej parceli bo ciągle nie mogę uwierzyć jak to wszystko co nam przedstawiłeś tam się zmieściło ?
Bryła Duża , elegancka i bardzo bogata w różne ozdoby architektoniczne , Każda ściana dokładnie przemyślana w budowie i ciekawy pomysł z tą wierzą w ogrodzie . Ogród Bardzo bujny i starannie zagospodarowany i pomysłowo rozmieściłeś tarasy w ogrodzie . Tylko trochę brakuje mi jakiś wysokich drzew. Wnętrze Bardzo gustownie urządzone i dobrze dopasowane meble . Dużo przepychy i bardzo wiele małych ozdób nadających wnętrzu realizmu . Jadalnia i Kuchnia wyszły ci świetnie , Szkoda , że nie mogłeś dokończyć projektu , Ocena + Bryła + Ogród + Staranne wykonanie + Ogrom projektu + Kuchnia i jadalnia Ocena Liczbowa Bryła 9.5/10 Ogród 9.5/10 Wnętrze 9/10 Ogół 9.3/10 Pozdrawiam Kowalino
#40 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Marian - i co ja mam napisać?
Wszystkiego najlepszego z okazji walentynkowych urodzin i dużo inspiracji i pomysłów, by tworzyć kolejne takie prezentacje ![]() Po prostu ŚWIETNE ![]() ps. Zrobiłam coś podobnego po wyjściu RiO - jako muzeum w parku ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|