|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Który wiersz spodobał ci się bardziej? | |||
| Wiersz nr 1 |
|
17 | 48.57% |
| Wiersz nr 2 |
|
18 | 51.43% |
| Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Ludzi z czego robicie problem po prostu te 4 obrazki albo usuńcie albo podajcie je w linku i po problemie
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Giov - grzecznie wkleiłam to co dudee podał ^.^
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Tu masz link do tych 4 zdjęć
Jeśli możesz wstaw każde osobne w miejsce tego starego zdjęcia http://img340.imageshack.us/gal.php?g=scren4po.jpg
|
|
#4 |
|
Administrator emerytka
|
o hehehe, jestem w horoskopie
33
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Noo, bardzo dobra robota! Podoba mi się jak najbardziej, zdecydowanie lepsze od numeru 1. Oby tak dalej, powodzenia w kolejnych wydaniach.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
wywiad i gry są najlepsze i chyba najbardziej się do nich autorzy przyłożyli.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
zdecydowana poprawa. Wywiad i kącik cafe najfajniej się czytało
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
oooo tak, wywiad bardzo fajny, super, doom!
|
|
|
#9 |
|
|
Nadal średnio, chociaż trochę lepiej, niż poprzednim razem. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy to fakt, iż strona lekko mi się rozjechała. Tworząc poziome linie oddzielające poszczególne fragmenty pamiętajcie o tym, że nie każdy ma rozdzielczość 1900 x 1200, a czytanie tekstów i jednoczesne przewijanie ich w poziomie do przyjemności nie należy.
W dziale 'polecane filmy' przydałoby się chociaż parę screenów z youtuba. Wywiad o wiele za krótki. Szczerze mówiąc liczyłam, że dowiem się czegoś więcej o Pannie N. (tak jakoś ). Niestety, zadane pytania w ogóle mi tego nie umożliwiły. Były trochę… banalne i niezbyt ciekawe. Nie rozumiem także, dlaczego na każdym forum widzę określenie 'to forum schodzi na psy'. Zaczyna się to robić nudne. W dodatku, jakoś nie przekonuje mnie wywiad z trzema osobami na raz. W tej formie nie ma możliwości pociągnąć jakiegoś ciekawego wątku, poprosić o rozwinięcie danej odpowiedzi.Z działu dot. gry najbardziej zainteresowała mnie recenzja wiedźmina. Niestety, już po paru chwilach jej lektury zniknął uśmiech na mej twarzy. Urwane zdania nie łączące się z całością, zbędne entery… Ciężko mi się to czytało. Niektóre fragmenty zostały lekko naciągnięte, jak ten o optymalizacji gry… Poza tym, zostało w niej umieszczone zbyt wiele kwestii dyskusyjnych, z którymi można by się nie zgodzić (wiem, że coś takiego ma miejsce w recenzjach, lecz nigdy nie zwróciłam na to aż tak uwagi). Brakuje działu dot. książek ;]. @down Nigdy nie byłam dobra z rozróżniania gatunków literackich ;x.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 30.09.2009 - 19:39 |
|
|
|
|
#10 | |
|
|
aa...dziękuje za wszystkie pochwały. :3
ogółem numer mi się o wiele bardziej podobał, od poprzedniego. widać, że dopracowany. ; ) Cytat:
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|