![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
the sims 3 gwiazda.
magii bym nie chciała, bo nigdy nie lubiałam tego. xd |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
The Sims 3: Zwierzęta Domowe
Chodzi mi tu nie tylko o psy, koty, szynszyle (chomiki), rybki i papugi. Chodzi mi też o węże, żółwie, jaszczurki, króliki, myszy oraz szczury i pająki (chociaż ich nie lubię). Najlepiej by było, gdyby je również dało się edytować, a nie zrobić da się psa i kota, a ptaka da się tylko wybrać. Jednak, jako że to były by "Zwierzęta Domowe", to fajnie by było wprowadzić również gospodarstwo, skoro niby da się zrobić w trójce pole. Tutaj wzoruję się na niedosycie z CPR, ponieważ jeden sim z Kwitnących Wzgórz (Donald Szpadel?...) miał jakby stajnię, czy coś w tym stylu, bo były tam boksy dla koni. Więc do "Zwierząt Domowych" można by dodać farmę: konie, krowy, owce, osły, byki, kury, indyki, gęsi... chociaż było by tego troszkę dużo. Mogłaby dojść również nowa komenda dla psa "pilnuj zwierząt" lub coś w tym stylu. Długo się zastanawiałam nad tym pomysłem, więc mam nadzieję, że coś z farmą i edytowaniem wszystkich zwierząt będzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Popieram wypowiedzi Alicia i Searle.Fajnie byłoby mięć konie oraz przydałyby się pory roku i wakacje!
A ja chciałabym, żeby wyszły The Sims 3 zoo lub The Sims 3 park rozrywki. Simy mogłyby całymi rodzinami wybrać się zoo pooglądć egzotyczne zawierzęta lub wybrać się na przejażdżkę kolejką górską! |
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 14
|
![]()
A ja bym wolał The Sims 3 Zoo, tzn. oprócz zwierząt domowych, zwierzęta w zoo, nowa kariera (chyba wiadomo jaka), możliwości ogólnie związane ze zwierzętami
EDIT: @up: dopiero teraz przeczytałem Twój post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wszyscy mówią o zwierzętach, ale jakby taki dodatek miał wyjść, to znowu by było narzekanie, że ściągają z dwójki i jedynki zamiast wymyślić coś nowego :x
Ja bym chciała to, co by urealniło grę, czyli zwierzaki i pory roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja tęsknię za Własnym Biznesem z The Sims 2, bo urodziłem się w piątek (dzień handlowy i zawsze lubiłem prowadzić różne interesy. Poza tym Cztery Pory Roku jak najbardziej wskazane, może już nie powiększać możliwości "rolnych", ale lepiej dopracowana pogoda.
![]()
![]() |
#38 |
|
![]()
Tak, przydałyby się cztery pory roku. Chociażby dlatego, żeby był śnieg! Uwielbiam śnieg. Ale z dużą ilością funkcji. Nie tylko z robieniem bałwana i aniołka. Możnaby organizować gigantyczne bitwy na śnieżki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
zwierzaki ;_)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Cóż to zależy czy nam chodzi o to co już było, czy o to, czego nigdy nie było... Ja najbardziej tęsknię do zwierzaków, ale chciałabym, by je wzbogacono o konie i jazdę konną. Chciałabym też Pogodę. Czasu się niestety nie cofnie, ale gdyby szło coś "dołożyć" do WP, to brakuje mi "słodkiego lenistwa" z Podróży w dwójce. Żeby można było popływać w oceanie, opalać się i zbierać muszelki. Byłoby fajnie... Może niektórzy z Was jeszcze pamiętają Gwiazdę z jedynki... Brakuje mi może nie tyle tego dodatku co czaderskich obiektów z niego. Było tam takie duże akwarium, w którym można było nurkować... To był super gadżet. Albo ta komora z silnikiem odrzutowym, w której się latało w specjalnym kombinezonie... No i jacuzzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|