![]() |
#31 | |
Reputacja: 17
|
![]()
z góry przepraszam za udzielanie się w temacie i 'ponowne wytykanie forumowej grze, w mojej myśli, 'nieścisłości'', chociaż nie biorę w niej udziału
![]() myślałam nad zgłoszeniem się, ale zrezygnowałam z tego przedsięwzięcia (#matura i nie wiem jak bym stała z czasem po świętach i jeszcze później), ale kwestia różnych wersji gry pozostaje... co maja zrobić, np. jedna osoba jednego sima z dwójki, druga drugiego sima z trójki? można było chociaż popytać kto w jakiej wersji robi simów lub wywnioskować to na podstawie prac z eliminacji i pogrupować wersją gry i wtedy losować, bo tak to nawet nie wiem jak ma ta współpraca przebiegać ![]() Cytat:
![]() a ogólnie co do zadania to spoko, widzę, że nie marnujecie czasu i zaczynacie ambitnie - lubię to ![]() ![]() takie zadanie i jego formę, myślę, że bym uszanowała, tylko niech to ma ręce i nogi ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez xheyanna : 25.12.2014 - 23:22 |
|
![]() |
|
![]() |
#32 | |||
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Macie wybór: 1) robicie w parach wszystko tak, jak jest opisane i macie czas wstępnie do 9 stycznia do godziny 20:00, mogę to ewentualnie przedłużyć o parę dni 2) nie robicie w parach, ale skracam czas na oddawanie prac (bo przecież nie musicie się z nikim zgadywać) i dorzucam Wam jakieś dodatkowe utrudnienia. To jest konkurs. Nie może być banalnie łatwo i tak pięknie, że robi się z najlepszymi psiapsiółkami. I jeszcze małe wyjaśnienie - komiks zostaje, ale oceniani będą przede wszystkim Simowie. Wykonanie komiksu, pomysł, tekst itd. będą ocenianie, ale możecie za to dostać tylko 2 punkty. Wyjaśniam, bo możecie nie ogarnąć: każdy z jurorów daje Wam ocenę x/10. Oceny są potem sumowane i na podstawie x/30 wyłaniani są przegrani w danym etapie (tak jak w BoD). Jurorzy będą mieli do dyspozycji 8 punktów za wykonanie Simów i umieszczenie ich na sylwestrowej imprezie (estetyka, pomysłowość, zgodność z tematem itd.), a 2 punkty za wykonanie komiksu. Więc nawet, jeśli kompletnie zlejecie komiks, możecie mieć 8/10 od każdego jurora (8 punktów za Simów, czyli max, a 0 punktów za komiks), co daje Wam 24/30 i prawdopodobnie pewne miejsce w II etapie. Tylko wtedy państwo Kentucky muszą być nieskazitelni. Ktoś wspomniał o zdolnościach literackich - komiks to nie poemat, wystarczą 3 słowa i już jest rozmowa. A skleić to wszystko można nawet w Paintcie. Jaki jest Wasz wybór? ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 26.12.2014 - 13:01 |
|||
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja jestem za dwójką. Czyli czas byłby do 4 stycznia?
#34 |
|
![]()
Noo, ewentualnie 5-6 stycznia. Święta, wyjazdy... Ale na pewno nie dłużej.
|
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Ja również wolałabym wariant numer 2 , mimo wszystko ciężko dogadać się z inną osobą, tym bardziej, że np. ma inną wersję simsów. Samemu jestem odpowiedzialna tylko za swoją pracę i nie martwię się, że ktoś odpadnie przez moją słabą pracę czy inne niedopatrzenie. Więc dwójka
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 41
|
![]()
Ja również jestem za dwójką. Czas jak najbardziej mi odpowiada.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 23
|
![]()
I ja także jestem za dwójką. Nawet jak się nie wyrobie to będzie tylko i wyłącznie moja wina.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy jurorzy wiedzą która praca jest czyja? |
![]() |
![]() |
#38 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie, wie to tylko Pinki i ja
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Tez jestem za opcja nr 2, mam nadzieje, ze zdarze sie wyrobic.
btw. tylko ja robie w ts3,wiec....od razu widac, ze to moja praca Q.Q |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|