|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Acha... To bystre... Ale oni coś pisali (EA), że można iść do pralni publicznej, jak się nie ma pralki. Więc to trochę bez sensu.
A czy trzeba zainstalować nową łatę przed instalacją Kariery? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ubrania simy zrzucają nawet jak nie mają pralki.
Rachunki płacimy raz na tydzień (w końcu nie co dwa dni ^^). Nie zauważyłam żadnych deszczy meteorów, ale być może grałam za krótko. Istnieje do wykupienia (nie pamiętam jak te cosie ala wzmożona płodność się nazywają) coś co uchroni nasz dom od pożaru. Grałam strażakiem i nauczycielką (do puki nie zaszła w ciążę, a potem porzuciła pracę). Strażak zajmuje się pożarem, tak jak pogromca duchów duchami. Do tego uwalnia simy z pożaru wyłamując drzwi, nakłania je do ucieczki, a dzieciaki wynosi (myślałam, że normalnie na rękach, a on przerzuca je przez ramię). Jak dla mnie pranie jest strasznie męczące, robię je 2 do 3 razy dziennie. Tak trzeba, ale instaluje się podczas instalacji Kariery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie musisz go robić jak tylko sim się raz przebierze. Zbierasz tych kilka stert ubrań do kosza (tak samo jak śmieci do kosza na śmieci) i po jakimś czasie pierzesz (tak samo jak wyrzucanie śmieci). Nie ma potrzeby prać tak często
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ludzie te aktualizacje są zdojone. Ja nie wiem co za średnointeligentny człowiek je wymyślił O.o. Pół godziny z jedną się męczyłem :/.
Shiro - opowiedz coś więcej o karierze nauczyciela |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Kupiłam jednak dzisiaj w Empiku, wieczorem zrobię sobie trochę wolnego przy piwku i pogram, "etyka w działaniu" nie zając, nie ucieknie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Moja simka przed chwilą zaczęła wykonywać rzeźbę z metalu, który znalazła na złomowisku i zaczęła się jarać :<
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja właśnie idę do tesco po grę. Ktoś wie ile dokładnie kosztuje?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Do 90 złotych. 89,90 albo 79,90
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
W Tesco 89 złotych.
A ja właśnie jadę do Empiku, bo kupiłam uszkodzoną płytę :/ Jakieś pliki są uszkodzone, nie mogę zainstalować w żaden ze znanych mi sposobów. Dzwoniłam, powiedzieli, że wymienią albo zwrócą pieniądze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
No właśnie nie, trzeba prać tak często, bo kosz jest podzielony jakby na dwa prania. Grałam dwójką simów i się zastanawiam co to będzie jak dorośnie ich trójka maluchów.
Co do nauczyciela, to kariera wygląda tak samo jak w ts zwierzaki ![]() Wiem, że można kupować nieruchomości jak w ts2 wb. Mamy karierę ogrodnika i jak maluszek mi dorośnie, to poszukam moją simką nasionek. Szczerze mówiąc jeszcze nie mam bladego pojęcia gdzie takowe w nowym miasteczku są. Co do strażaka to bardzo mi się podoba możliwość modernizacji alarmu i wozu strażackiego. Więcej karier na razie nie próbuję, bo nie chce się zniechęcać do dodatku (w przypadku WB siedziałam na początku w Egipcie do 3 wizy i jeszcze trochę, a potem dopiero wyruszyłam na podbój reszty miejsc). W Tesco dziś kosztuje 89.90 , w dniu premiery będzie o 10 zł tańsza, jak ostatnio, ale już nie mogłam czekać tych dwóch dni ^^ Jak coś to jestem pozytywnie zaskoczona, podobają mi się nowe drzewa np. - wierzba (nie taka zielona jak w podstawce), drzewo (chyba) figowe i brzozy ^^ Ostatnio edytowane przez Shiro : 02.06.2010 - 16:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|