![]() |
#441 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Grupa agentów wybiegła z tunelu, od razu strzelając do armii Lokiego. Genesis skoczył za śmietnik, by uniknąć postrzału. Pink Panther przekoziołkował, ostrzeliwując helikopter, który nad nimi zawisł.
Nagle dało się słyszeć pisk opon wyjeżdżającego zza rogu samochodu. - Nie! – machnął ręką wieloryb. Niestety było już za późno. Rozpędzone auto z przyciemnionymi szybami wjechało wprost w Charonette, która przy takiej sile nie miała szans i tylko przeleciała nad dachem pojazdu. Dziś mafia wyeliminowała Cherrie. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Genesis 3. Ktoś 4. Rainbow Dash 5. Krewetka 6. Skromny Pan Mroczności 7. Luna 8. Orka Helena 9. Juliet 10. Nix 11. Pink Panther 12. Diana 13. Everlasting 14. Słodki Pan Ciastek 15. Wieloryb 16. Mystically mad 17. Chwalisława
![]() |
#442 |
Reputacja: 16
|
![]()
tak, bo ja nie mam co robić tylko odwracać od siebie uwagę xD Jestem za bradzo napalona na to żeby ludzie wiedzieli kim jestem, żeby jeszcze ich od siebie odsuwać
![]() nie będę wdawała się w głupie dyskusje zaraz się przekonasz kogo ''zabiłam'' xd @up, a więc, padła kolejna userka, która nie udzielała się w grze, ba, nie oddała dziś głosu cóż, umierają, a bardziej raczej rezygnują ludzie którzy nie mają czasu - moje zdanie <ok>
#443 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Po drugie zrobiłam okrojoną listę, ponieważ mam jeszcze listę osób podejrzanych i osób, które podejrzewam tylko trochę. |
|
![]() |
![]() |
#444 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
renibow, uwazaj, bo ty jestes nastepna. odppadaja adminki xd
#445 |
Reputacja: 23
|
![]()
w sumie to sie ciesze ze mnie nei zabili.
nyska masz znicz, zebys nie czula sie ignorowana ['] ['] co teraz? |
![]() |
![]() |
#447 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja ma wrażenie, że mafia eliminuje osoby, które się dużo nie wypowiadały i nie rzucały oskarżeniami.
Bjork się nie wypowiadała a Cherrie nie oskarżała nikogo(no chyba, że mnie coś ominęło). |
![]() |
![]() |
#449 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bunt przeciw władzy xD
Renibow, uważaj na siebie. Lol, mafia w tej edycji jest jakaś dziwna ![]()
![]() |
#450 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|