|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ale mam grę zaktualizowaną do najnowszej, kurde, denerwuje mnie te ciągłe tak jak powiedziałaś gubienie zdjęć. No cóż może ktoś inny tak miał i wie jak pomóc?
![]() anie_1981 - mam rozumieć że gra Ci już w ogóle nie wywala do pulpitu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Od jakiegoś czasu miałam spokój z wywalaniem się gry do pulpitu. Wróciło to, po instalacji tej fryzury. Ale to tak, że po 5 minutach grania oglądałam swój pulpit...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Po zainstalowaniu aktualizacji, simy-wampiry krzywo lewitują na swoim łożu!
E:Ilona:Zanim założysz osobny temat,to proszę najpierw się upewnij czy nie możesz zadać pytania w którymś z tematów :-) Ostatnio edytowane przez Ilona : 21.01.2011 - 17:35 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hej Wam.
Mam problem. Nie mogę ustawić w sunset budynku w ktorym sims może pracować jako reżyser bądź aktor. Nie wiecie jak można go postawic? |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Po pierwsze musisz ustawić taką dużą działkę, a później zmienić jej typ na publiczną i wybrać z listy odpowiednią opcję.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No tak... ale nie ma tej opcji, próbowałam wszystkich.
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Któraś musi działać, bo ja jakoś ustawiłam to ogromne ustrojstwo. Niestety nie jestem w stanie Ci powiedzieć co to była za opcja, bo nie pamiętam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
@czarnaa92 - po wejściu w Edytor Świata (w edycji miasta, obok opcji Wyburz, Buduj/kupuj) ustawiasz największą działkę w wybranym miejscu (w sunset bedzie ciezko, ja usunelam ta wolna dzialke obok Landgraabów czy jak im tam
), klikasz na nią, wybierasz opcje 'Zmień typ parceli', potem 'Społeczność' i chyba wstęp dla odwiedzających ![]() no a potem wchodzisz w Buduj/kupuj -> pokaż parcele publiczne (ławeczka) i wybierasz Zaplecze Kryształek Pikczers
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Fakt. Jedynym problemem może być mało miejsca w mieście na tak dużą działkę. Ale to już inna bajka.
Jeśli chodzi o moje problemy z grą to chyba już ich nie mam. Co prawda gra zrobiła mi ostatnio psikusa (innego niż zazwyczaj) ale załadowałam starszy zapis. Dzięki temu wyrównałam wiek moich dwóch małych Simek, Sayuri i Molly. Teraz gra mi śmiga aż miło. Nie mam w sumie błędów. Jedyne co, to poszłam do Kujona, a barman nie stał przy barze tylko sobie, tańczył. A moje Simy z chęcią by się napiły... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
wiesz że mi się czasami pokazuje błąd zapisu 16?
nie wiem od czego to.ale potem mogę normalnie zapisać,więc się tym nie przejmuję. ciekawi mnie tylko,dlaczego mi się pojawia skoro wcześniej go nigdy nie miałam
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|