Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.03.2005, 10:50   #41
Yvez
Guest

Question <((Pytanie))>

Po przeczytaniu całego tematu.. jesteś lekko podłamany. Zadajecie mnóstwo tych samych pytań.. Nie można przeszukać tematu? Czasem jest to nieco męczące, lecz w ten sposób nie zaśmiecacie tematu.
Rainne: Cóż za cierpliwość, cóż za determinacja! Budzisz we mnie respekt, naprawdę..

Ja zadam pytanie, a co! Od tego jest ten temat
Założyłem bractwo. Poziom 4, najwyższy na kampusie, ale nie mogę zapraszać nowych członków i nikt się nie zgłasza, mimo że stowarzyszenie jest bardzo poważane etc...
I pytanie: Czy jest coś takiego jak zgłoszenia do bractwa? Co mam na myśli: Czy prowadząc stowarzyszenie może się ktoś do niego zgłosić, czy zgłaszać się można tylko 'z zewnątrz', tzn. grając innym simem, na innej parceli?

Przepraszam, przepraszam, przepraszam za powtórzenia.

I proszę, drogi czytelniku, jeżeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie, lepiej nic nie odpisuj. Nie nabijaj postów. Dziękuję.

Pozdrawiam,
Loupiot.

Ostatnio edytowane przez Yvez : 26.03.2005 - 10:54

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2005, 23:26   #42
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Loupiot

Ja zadam pytanie, a co! Od tego jest ten temat
Założyłem bractwo. Poziom 4, najwyższy na kampusie, ale nie mogę zapraszać nowych członków i nikt się nie zgłasza, mimo że stowarzyszenie jest bardzo poważane etc...
I pytanie: Czy jest coś takiego jak zgłoszenia do bractwa? Co mam na myśli: Czy prowadząc stowarzyszenie może się ktoś do niego zgłosić, czy zgłaszać się można tylko 'z zewnątrz', tzn. grając innym simem, na innej parceli?

Loupiot.
Najprościej jest innym simem z innej parceli ale można też simowi który "nas" odwiedza zaproponować przyłączenie się do bractwa. Mi się to jak dotąd nigdy nie udało a miałam pozim bractwa "5" ale.... ponoć można

stare 28.03.2005, 07:08   #43
dzekus1234
Guest

Domyślnie

Ja miam poziom 6 . Ale gdy kogoś zapraszam do bractwa to mówią ,że mam za mało przyjaciół . Ale bractwo ma 35 przyjaciół

stare 28.03.2005, 10:46   #44
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

wow 35 ja najwięcej mialam chyba 5 xP
a w simach1 12...
ale mam niezawodną metodę na zdobywanie przyjaciół... (wymysliłam ją niedawno)
Na początku poznaje na parceli publicznej trzech, czterech członków bractwa/ tajnego stowarzyszenia.
Odowiadam im tylko kawał zeby miec ich w KONTAKTACH.
Potem jade do domu i po kolei dzwonie do kazdego...
po kilku godzinach rozmowy sim staje sie moim przyjacielem...
to NAJSZYBSZA metoda...
u mnie poskutkowala wtwdy gdy chcialam dostac sie do stowarzyszenia.
Nesy jest offline  
stare 29.03.2005, 00:44   #45
kes
Guest

Arrow

ktos sie wczesniej pytal o zalety bycia w tajnym bractwie. otoz tak:
*wczesniej wspomniane nagrody aspiracji ( podobno dostepne w siedzibie bractwa- nie wiem, nie bylam) tj, krowo-roslina, aparat fotograficzny, maszyna do falszowania pieniedzy
*mozliwosc dzwonienia do mrocznego kosiarza, co za tym idzie wskrzeszania zmarlych przyjaciol, lub zamienienia ich w zombie
*i najlepsze... "poprawianie stopni" za pomoca wlamania sie do systemu uczelni

stare 29.03.2005, 07:21   #46
dzekus1234
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
wow 35 ja najwięcej mialam chyba 5 xP
a w simach1 12...
ale mam niezawodną metodę na zdobywanie przyjaciół... (wymysliłam ją niedawno)
Na początku poznaje na parceli publicznej trzech, czterech członków bractwa/ tajnego stowarzyszenia.
Odowiadam im tylko kawał zeby miec ich w KONTAKTACH.
Potem jade do domu i po kolei dzwonie do kazdego...
po kilku godzinach rozmowy sim staje sie moim przyjacielem...
to NAJSZYBSZA metoda...
u mnie poskutkowala wtwdy gdy chcialam dostac sie do stowarzyszenia.
Tylko , że ja używam kodu . Jest łatwiej . Twoja metoda nie jest najszybsza , chyba , że bez kodów . Gram jednym simem w bractwie czy to przez to ???

Ostatnio edytowane przez dzekus1234 : 29.03.2005 - 07:25 Powód: ...

stare 29.03.2005, 10:02   #47
Yvez
Guest

Arrow <)Odpowiedź(>

Hmm.. Troszeczkę zbaczamy z tematu, ale powiedzmy, że mamy kilka promili po świętach, w końcu, więc..

Świetną interakcją z innymi simami w 'Na Studiach' jest spędzanie czasu. Dzięki tej interakcji mój simma takie silne więzy Ciekawa jest też gra w zośkę...

stare 04.04.2005, 15:53   #48
dzekus1234
Guest

Excl

Ja mam poziom 6 . Ale gdy kogoś zapraszam do bractwa to mówią ,że mam za mało przyjaciół . Ale bractwo ma 35 przyjaciół . Pomóżcie

stare 05.04.2005, 09:58   #49
Martab3
Guest

Domyślnie

Aaa... Tego pytania nie było. JAK się zakłada bractwo? Bo nie do końca zajażyłam... :\

stare 05.04.2005, 10:31   #50
Takanuva
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Martab3
Aaa... Tego pytania nie było. JAK się zakłada bractwo? Bo nie do końca zajażyłam... :\
odpowiedź jest na samym początku tematu. Mieszkasz w domku i naciskasz na telefon i wybierasz "załóż bractwo" (lub coś podobnego)

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania