![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Staruszkowie są fajniutcy!!!
Podzielam obawy alia o sadyzm niektórych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moi staruszkowie tak żyją i są wiecznie młodzi!!! Tylko pozazdrościć pogodnej przemijalności... ![]() A co do długości przedziałów wiekowych simów to uważam, że Maxis trochę się nie postarał. To wiek dorosłych simów powinien być najdłuższy, bo pomimo tych wszystkich uroków wieku starczego - o jakich wpomniałam razem z alia - to dorośli simowie są najbardziej sprawni i mają najwięcej możliwości, jak choćby posiadanie dzieci. Czasem nie starcza czasu na założenie pełnej rodziny i jednoczesne rozwijanie kariery, dzieci potrafią być niezwykle czasochłonne... :\ Wiem, że w rzeczywistośi to młodość przemija najszybciej - heh ![]() ![]() O rany!!! ale się rozpisałam... Sorki ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam :* |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
ja lubie emerytow, jestem sentymentalny wiec, nie mogłbym zabic kogos kim grałem od niemowlaka, tylko dlatego ze jest juz stary i brzydki
![]() raczej ida na emeryture i siedza w domku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Cieszę się, że mnie rozumiesz patrysia...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Właściwie to nie przesadzajmy z tą troską o staruszków. Ktoś tu zapomina (większość), że Simy to Simy, tylko i wyłącznie. Nie ludzie. I to, że z niechęcią patrzę na przygarbione plecy Sima-staruszka, nie oznacza wcale, że w realu nie jeżdżę do Babci, którą uwielbiam! Gra to gra, a Wy mylicie ją z życiowym światopglądem, moi drodzy. Przecież nie ustanowicie masowej obrony Simowych staruszków. Po cóż to ganić tych, którzy swoich emerytów zgładzą w dniu urodzin? Gra to gra! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
No dobra!! To ja jestem za petycją o przedłużenie życia dorosłego sima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. ja to mam babcię na miejscu, bo z nią mieszkam i też wcale nie mówię, że nie przepadam za nią jak kiedyś nieprzepadałam za staruszkami w TS2, bo przeciwnie - kocham ją :*:* Pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
pozdrawiam swoich dziadkow, hihi
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście nie wiem jak to mieć srauszka gdyż np. moja simka przeżyła 3 razy młodość i dopiero się ożeniła a za kolejną zaszła w ciaże i to tylko dzieki eliksirowi inaczej by już dawno umarła albo siorbała danonka z łyżeczki podłączona do kabelków ;-)
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
ja kiedys mialam ts2. I ta Balbina Biedak (z milowa) ktora ma 2 synow i nie ma męża i znikim sie nie kochala zaszla mi w ciaże ale nie wiem co urodzila bo mi skasowalo simsy :1smutny: :1smutny:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|