|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Zapraszam do obejrzenia zwiastuna II serii
.1 odcinek II serii ukaże się w tym tygodniu ;]...Obejrzyj: Zwiastun II serii Przepraszam za jakoś grafiki,postaram się ją poprawić ,ale na razie nie znam przyczyny takiej złej jakości...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ciekawie zapowiada się II seria. Trochę to dziwne, że Jacek stał się przyjacielem.
Ale OK, Twój gust. |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
Dzisiaj obejrzałam całą 1 serię i powiem, że było świetne ^^
Straaasznie podoba mi się scenariusz i z odcinka na odcinek były coraz to lepsze ujęcia. Z pewnością mogę dać 10/10 i czekam na 2 serię. :] edit. Obejrzałam jeszcze teraz zwiastun i napiszę tyle - nieźle namieszałaś. ;d Mam tylko taką małą nadzieję, że Ewelina i Jacek znów się nie zejdą, bo przecież już dwa razy próbował ją zabić. Ale sądząc po zwiastunie, wszystkiego trzeba się spodziewać. Niestety, wg mnie. ;d Ostatnio edytowane przez goomaki : 14.01.2008 - 12:22 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Zapraszam do obejrzenia 1-wszego odcinka II serii
.Nie chce mi się znowu pisać co jest źle...Po prostu wy mi to powiedzcie .Zapraszam!Obejrzyj: Wiara czyni cuda 2 Odc. 1 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jak zwykle świetny odcinek. 10/10. Ciekawy. Możesz mi powiedzieć skąd masz fryzurkę Pawła?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
To jest ta sama fryzurka ,którą miał na początku serialu
.Z dodatku Nocne życie . Dzięki za ocenkę
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Hej
![]() Twoje videostory jest pierwszym, jakie obejrzałam w całości. Powiem szczerze: fabuła specjalnie mnie nie zainteresowała. Podobnie mogę rzec o twoim sposobie kręcenia filmów (ale każdy ma swój styl ), ale z drugiej strony wiem, jak ciężko jest zrobić videostory, więc doceniam i pochwalam twoje zaangażowanie w jego tworzenie, ponieważ nie było takie złe Moja ocena 6/10Niech tylko moja krytyka cię nie zniechęci! ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
airs - wprost przeciwnie
,Twoja ocena mnie jeszcze bardziej zmobilizowała do myślenia .Zaczęłam myśleć co nowego mogę wprowadzić...Powiem jedno...Ewelina zacznie myśleć o sobie ,gdy okaże się ,że jest sama...Będzie chciała zrobić karierę i wyjdzie z niej mała egoistka ...Jednak to raczej będzie w dalszych odcinkach ...Pozdrawiam. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
W takim razie bardzo się cieszę, że moja krytyka nie wpłynęła na Ciebie negatywnie, bo miałabym Ciebie na sumieniu
Może i ja się kiedyś zmobilizuję do stworzenia videostory? Kto wie. Wtedy będziesz mogła mnie śmiało krytykować ![]() Serdecznie pozdrawiam! |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
dopiero niedawno obejrzalam caly 1 odcienek, bo chcialam zobaczyc jakie to bedzie
no i tak sie wciagnelam ze obejrzalam caly serial i naprawde - jest swietny czekam na kolejne odcinki 'wiary czyni cuda' ![]() zasluzenie 10/10 ;D |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|