![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Najlepszy jest ogród... xDD
chociaż cały dom jest suuper... ____________________ 100/100 |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Fajna bryła, ogród jest bardzo ładny, hol i salon też są fajne, jadalnia przeciętna, kuchnia nawet ciekawa, łazienka na parterze może być, druga łazienka też jest fajna, sypialnia jest fajna, ładne kolorki.
Bryła - 6/10 Ogród - 10/10 Wystrój - 7/10 + 5 punkty za to że bardzo mi się podoba ogród ![]() Ocena - 9,3/10 Ostatnio edytowane przez Analisse : 21.11.2008 - 15:55 |
![]() |
#45 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Rzecz do której zwracam szczególną uwagę i jest dla mnie najbardziej czasochłonne jest bryła domu . Ogólnie napisałaś że jest fajna ale oceniłaś na 6/10 mógłbym wiedzieć co cię w niej zraziło . Chcę wiedzieć by móc na przyszłość nie robić takich błędów . Które mam nadzieje że mi je podasz .
I jeszcze jedno zauważyłem że mój dom oceniłaś/eś wyżej niż dom Nazif Vibratori i to aż o 2.7 pkt czy nie powinno być na odwrót ?? Dzięki za ocena i za odświeżenie tematu .
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Bryła jest fajna, ale prosta, nic specjalnego w niej nie ma, ładne kolory, fajnie rozmieszczone tarasy i tyle. |
|
![]() |
#47 |
Reputacja: 10
|
![]()
Uroczy domek, kolory dopasowane, ogród duży, ale przepiękny
Musiałeś się nieźle napracować budując ten dom 10/10 |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
No no no masz sie czym cieszyc
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Wjazd do domu wygląda jak alejka w parku
![]() Front domu jest bardzo ładny, lubię jasne barwy. I tutaj nie zabrakło zieleni, kwiatuszki, płoteczki, no cud-miód-maliny po prostu =) Wodospad jest świetny, nieduży, milutko wkomponowany w całość, ogólnie jeziorko bardzo ładne, zresztą byłam pewna, że alejka prowadzić będzie do ślicznego domu z pięknym ogródkiem. Nie myliłam się rzecz jasna, zresztą jak tylko widzę temat w tym dziale, którego jesteś autorem, to razu wiem, że dom będzie bardzo ładny. Szczerze mówiąc, bardziej podoba mi się otoczenie domku niż wnętrze. Pewnie to dlatego, że zbyt długo rozpływałam się nad ogródkiem, cała ja ![]() Pomieszczenia mi się podobają. Są jasne, przytulne, nie dotknięte gadżetomanią, ale także nie przesadnie puste, ślicznie jest. Nie mogę powiedzieć, żeby cokolwiek w całym domu mi się nie podobało. Wszystko [przynajmniej moim zdaniem] do siebie pasuje, nic nie koli w oczy, nie ma oczowalnych dodatków. Ogólnie, powstała zgrana, piękna całość. Zarówno dom w środku jak i na zewnątrz, może zachwycić. Cudowne. |
![]() |
#50 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie no dom całkiem sobie
![]() widać że to człowiek mexiss'u xD |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|