![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
No, to czeka cię wybieg Adi
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
wybieg jest straszny, musze czekać najpierw z pól goziny na partnerke a czzasem w ogule nie przychodzni, ale skoro tak najlepiej to spróbóje...
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Bez sensu że na wybiegu trzeba czekać na partnera/partnerkę
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jakby co to ja nie wiem, bo ja Gwiazdy jeszcze nie mam ![]() |
|
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
GWIAZDKI SŁAWY |DOSTĘPNE OBIEKTY
__________________________________________________ ___________ 0 |Scena karaoke; Scena z mikrofonem -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pół Gwiazdki |Zestaw Fotograficzny: Pozuj: Do reklam -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jedna Gwiazdka |Studio nagraniowe: Nagraj: Motyw przewondni -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Półtorej Gwiazdki |Zestaw TV: Zagraj: W reklamie -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dwie Gwiazdki |Zestaw Fotograficzny: Pozuj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dwie i pół Gwiazdki |Zestaw TV: Zagraj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trzy Gwiazdki |Studio Nagraniowe: Nagraj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trzy i pół Gwiazdki |Wybieg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cztery Gwiazdki |Scena do kręcenia teledysków -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cztery i pół Gwiazdki |Zestaw Filmowy -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pięć Gwiazdek |Wszystkie obiekty!!! |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
może się wam przyda bo mi bardzo!!!!!!!!!!!! :wink:
|
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
a widzicie mowilam ze gdzies to napisalam tylko ze zapomnialam gdzie!!
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
JAK ZROBIC SWÓJ WŁASNY EMBLAT? :oops:
|
![]() |
#50 |
Guest
|